Webáruház

Az álló ventilátor kellemessé teszi a forró napokat

Praktikus és olcsó az álló ventilátor

Egy hosszú tél és szeszélyes tavasz után, a legtöbb ember már alig várja, hogy elérkezzen végre a nyár és a melegé, napsütésé legyen a hangsúly. Azonban, ahogy elérkeznek első forró napok, sokan már vissza is sírják a hűvösebb hőmérsékletet, hiszen a nagy kánikula eléggé meg tudja nehezíteni a mindennapokat.

Egy álló ventilátor megvásárlásával azonban egészen kellemessé lehet tenni még a nagyobb szoba levegőjét is. Ez az eszköz nagyon praktikus, mivel nem foglal el nagy helyet és ízlésesen el lehet helyezni akármelyik helyiségben, hiszen nem rontja el a szoba összhangját. Mérete ellenére nagy hatásfokkal dolgozik, 1 óra alatt akár 3000 m3 levegőt is képes átmozgatni. Attól sem kell tartani, hogy horribilis összegbe kerül és egy átlagos családnak túl nagy beruházás lenne. Már 60000 Ft-tól is egy egészen minőségi darab vásárolható meg.

Nem kell tehát szenvedni a hatalmas melegtől, ami főleg a kicsik, az idősek és a betegek esetében komoly problémákat is okozhat, hiszen az álló ventilátor tökéletes megoldást nyújthat.

Print Friendly, PDF & Email