Webáruház

DPF tisztítás elérhető áron

Üzemanyag adalék

A hagyományos regenerálásra is megvan a lehetőség és ez általában segíteni is szokott. A DPF tisztítás olyan feladat, amit minden sofőrnek el kell végeznie, hogyha nem szeretné a szervizben végezni.

Amikor észrevesszük, hogy az autó már nem húz úgy, mint azelőtt, akkor ezt valószínűleg meg lehet oldani a DPF tisztítással. Amennyiben azt tapasztaljuk, hogy feketés, szürkés füstöt húz maga után a jármű, akkor valószínűleg a részecske szűrővel lesz valami gond.

Hogyha nem figyelünk arra, hogy a szűrő mindig tiszta maradjon, akkor a DPF tisztítást már csak szervizben lehet elvégezni. Szerencsénk van, hogyha nem keletkezik semmilyen fizikai sérülés az alkatrészen, mert egy csere belekerülhet több százezerbe, olykor millióba is, ebben az esetben pedig még mindig nem luxusautókról van szó.

A rosszminőségű üzemanyag miatt sűrűbben lesz szükség a DPF tisztításra, kivéve akkor, hogyha a JLM adalékanyagait használjuk. Kiváló kenést biztosítanak a motornak és a szennyeződéseket sem engedik megtapadni a felületeken.

Print Friendly, PDF & Email