Egészség

A goji bogyó mindenre jó

A föld természeti és éghajlati adottságai révén, adott területeken más és más növényzet él. Ebből fakadóan, a gyümölcsök is változatosak. Vannak számunkra jól ismert fajták, de vannak más földrészeken termők is, amelyeket itthon nem ismerünk, legalább is nem elterjedt. A goji bogyó Kínából származó apró piros gyümölcs, ami rendkívül nagy ásványi anyag és növényi rost tartalommal bír. A latin lycium barbarum nevű növény a melegebb éghajlatot kedveli és akár egész évben folyamatosan terem.

Olvasd Tovább
Egészség

A kancsók a legegyszerűbb vízszűrő

A hazai piacon számos különféle eszköz található, amelyek segítségével tiszta vízhez juthatunk. A vízszűrő régóta az emberek mindennapi életének szerves részét képezi.

De a lehetőségek széles választékának köszönhetően, nehéz lehet egy kezdőnek ilyen eszközt választani. A megfelelő modell kiválasztásának megkönnyítése érdekében, a meglévő vízszűrők három kategóriába sorolhatóak: egyszerű, közepes és kiváló minőségű tisztítást végző típusok.

Olvasd Tovább
Egészség

Megoldja a problémát a száraz hajra pakolás

Időnként előfordul, hogy a hajszálaink szárazzá, töredezetté válnak, ami egy nagyon kellemetlen dolog, illetve esztétikailag sem nyújt szép látványt. Ilyen esetekben szükségessé válik a száraz hajra pakolás folyamatának az elvégzése.

Sokan nem tudják, hogy honnan szerezzék be a legkiválóbb színvonalú terméket ehhez. Számukra jó hírt jelent, hogy a karite.hu webáruházban megvásárolható árucikkek között bizonyosan megtalálja azt, amelyiknek az alkalmazása hozzásegíti, hogy újra a régi pompájában ragyoghasson a hajkoronája.

Olvasd Tovább
Egészség

Wellstar Imune alga kapszula kapható

A mikroalgák alkalmazkodási képességük kivételes, így nem is meglepő, ha egyre többen döntenek a fogyasztásuk mellett. Vitaminokban, ásványi anyagokban, fehérjékben és enzimekben nagyon gazdagok. Vélemények a Wellstar Imune alga kapszuláról interneten olvashatóak, ez a típusú alga komplex bátran használható, mint étrend kiegészítő. Regenerálja a sejteket, erősíti az immunrendszert és táplálja az egész szervezetet.

Olvasd Tovább
Egészség

Bőrhibák kezelésére infraszauna

Az ilyen termék segítségével a test izmai könnyebben regenerálódnak, emellett a bőr feszesebbé válik, csökkenti vagy akár el is tüntetheti a bőrhibákat, és még narancsbőr ellen is kiváló. Az infraszauna, ellentétben a hagyományos darabokkal, kevésbé okoz vérnyomás-emelkedést. A karbonszálas fűtőpanelek sugarai 80%-ban a testet és csak 20%-ban melegítik a levegőt.

A finn típusú kellékek inkább az őszi és a téli hónapokban használtak, ezzel szemben az említett termék gyakorlatilag egész évben használható, hiszen hőmérséklete alacsonyabb a már említett finn berendezésekénél.

Olvasd Tovább
Egészség

Három pontos inzulinrezisztencia vizsgálat

Aggódik, hogy Ön is áldozatául esett modern kor egyik népbetegségének, az inzulinrezisztenciának? Az inzulinrezisztencia kezelése alapos munkát igényel. Alapvetően a cukoranyagcsere betegsége, lappangó természetének köszönhetően azonban több betegség kialakulását is maga után vonhatja. Az IR nincs tekintettel se korra, se nemre, egyaránt jelentkezik nőknél, férfiaknál és gyermekeknél is.

A tünetek igen változatosak lehetnek, amelyeket sokszor más betegségek következményének tekintik, ezért sok esetben a betegek nem is mennek el kivizsgálásra. A tünetek között szerepelhet az elhízás, főleg a has környékén, további jel lehet a meddőség, a száraz bőr, a fáradékonyság és a fertőzések gyakori előfordulása is.

Olvasd Tovább
Egészség

Kinek javasolt a FACELIFT kollagén koncentrátum?

A szervezet egyes folyamatai már fiatalabb korban is meggyengülhetnek, illetve a szervek kevésbé rugalmasabbá válhatnak. A FACELIFT kollagén koncentrátum kifejlesztése is ehhez a tényhez kapcsolódik, ugyanis már harminc évesen jól látható tüneteket produkál a kollagén termelés csökkenése. Ez a létfontosságú fehérje nem csupán a bőr szépségén látszik, hiszen a porcok, az inak és a csontok is megsínylik a hiányát.

Olvasd Tovább
Egészség

Kérdések a fogprotézis kapcsán

A részleges foghiányt már olyan precíz módszerekkel lehet pótolni, hogy sem a páciens nem érzékeli, sem pedig a kívülállók nem mondják meg, hogy nem saját fogról van szó. Ha a teljes fogsor hiányzik, akkor a helyzet egy kicsit bonyolultabb. Ilyenkor fogprotézis segítségével oldható meg a probléma, amitől azonban ódzkodnak az emberek, hiszen nem egy fix pótlásról van szó, hanem egy elég méretes és kivehető, mozgatható eszközről.

A legtöbben attól félnek, hogy a fogprotézis viselése kényelmetlen lesz és a rágás pedig fájdalmat fog okozni. Azonban, ha ez a fogászati eszköz megfelelően készül el és profi szakemberek vesznek részt a munkában, akkor ez nem történhet meg. A fogprotézis tökéletesen kell passzoljon a megmaradt fogakhoz és az állkapocshoz is, így a kezdeti kellemetlenségektől eltekintve, amiket okoz, hogy egy idegen tárgy kerül a szájba, nem szabad semmilyen rossz érzés kísérje a használatát.

Olvasd Tovább
Egészség

Gyógymód a szülés utáni depresszióra

Egy kisbaba világra jötte javarészt határtalan örömet nyújt, azonban sajnos olyan is előfordul, hogy más reakciót vált ki az édesanyából az újszülött érkezése. Szülés utáni depresszió, fogyás és más információk kerüljenek reflektorfénybe.

Sokaknak meghökkentő, sőt, felháborító dolognak számít, hogy miképpen tehet szomorúvá valakit egy gyermek megszületése. Bizony, számtalan tényező közre játszhat a hangulatingadozásban, szomorúságban, ezek pedig lehetnek szociológiai, pszichológiai, hormonális okok is.

Olvasd Tovább