Szolgáltatás

Jó munkát végez a mulcsozó fűnyíró

Mulcsozó fűnyíró

A kertápolás nem mindig egyszerű feladat, főként akkor, ha nincs meg hozzá minden fontos eszközünk. Érdemes okosan megtervezni a különböző munkafolyamatokat és akkor pénzt, időt és energiát is megspórolhatunk. Sokan követik el azt a hibát a pázsit kezelésénél, hogy rendszeresen összegyűjtik a levágott zöldet. A mulcsozó fűnyíró pontosan ellentétesen dolgozik, de mégis eredményesen teszi azt.

Az apróra összedarabolt zöld gyorsan komposztálódik és a gyökereket táplálja. Ennek az lesz az eredménye, hogy kevesebb műtrágyát kell felhasználni és még a gereblyéléssel sem kell vesződnünk. A mulcsozó fűnyíró könnyedén megbirkózik a középmagas növényzettel, ezért ha kihagytunk néhány hetet, akkor is bátran nekiláthatunk a feladatnak, mert gyorsan végezni fogunk.

Az éles acélkések kivételes apróra darabolják a szálakat, amelyek néhány nap alatt teljesen eltűnnek és helyet adnak a megújulásnak. Ha úgy véljük, hogy a mulcsozó fűnyíró ideális a kertünk ápolására, akkor a gardenpont.hu oldalon kiválaszthatjuk a tökéletes típust, amit hamarosan kipróbálhatunk.

Print Friendly, PDF & Email