Webáruház

Mikor bizonyul hasznosnak a ciklusbarát krém nőknek?

Elmúlnak a kellemetlen tünetek

Olykor annak ellenére betegszünk meg, hogy kellő figyelmet fordítunk az egészséges életmódra. Egyik ilyen probléma lehet az inzulinrezisztencia, amit az inzulinhormon zavara is kiválthat. Természetes módon segíthet az elismert WTN inozitol por, megakadályozva a zavar fokozódását és a cukorbetegség kialakulását. Joggal állíthatjuk, hogy ezek a tünetek a cukorbetegséggel együtt a világ vezető betegségei közé tartoznak.

Egyes országokban, így hazánkban is népbetegség státuszba kerültek. Az inozitol por szerencsére bevethető még akkor is, ha már szenvedünk az elhízással, gyenge koncentrációs képességgel, esetleg menstruációs rendellenességekkel vagy a hajhullással, ugyanis mindezek inzulinrezisztenciára utalnak. A készítmény tartalmazza a hasznos Myo-inozitolt, N-acetil-ciszteint, Alfa-liponsavat, fahéj kivonatot valamint krómot. Ezek együtt képesek helyrebillenti a kialakult egyensúlytalanságot. Az inozitol por a modern társadalom szükséges készítménye.

Az inzulinhormon mellett, a progeszteron is kiemelkedő helyen van, a ciklusbarát krém nőknek ezért kimondottan ajánlott, amennyiben tapasztalják a hiány okozta tüneteket. Honnan tudhatjuk, hogy valami nincs rendben a progeszteron termelődésével? Az első fontos jelzés lehet a havi ciklus felborulása, komoly hangulatingadozások a hőhullámokkal együtt, valamint erőteljes fájdalmak és fáradékonyság. Ezek mellett még jelentkeznek egyéni tünetek is, amelyek kellemetlen közérzetet eredményeznek.

Amikor úgy érezzük, hogy valami megváltozott a szervezetünkben és lelkileg sem vagyunk jól, akkor lehet a ciklusbarát krém nőknek, jelen esetben nekünk szól. Az ösztrogén női hormon dominanciáját persze az is növelheti, hogy sok vegyi anyagnak vagyunk kitéve nap mint nap, amit a szervezetünk ösztrogénként ismer fel. Ezért egyértelmű, hogy valamit kezdeni kell a kialakult állapottal, mert az idő múlásával nem fog enyhülni, csak fokozódni. A Wise Tree Naturals ciklusbarát krém nőknek szóló készítmény végleges és egészséges megoldást kínál.

Print Friendly, PDF & Email