Szállás

A belvárosi szálloda árak már az egekben

Olcsó búvóhelyek a belvárosban
Olcsó búvóhelyek a belvárosban

Az intim percekre minden párnak szüksége van, de mivel egyre rohanóbb életformát él az ember, nem jut elegendő idő egymásra. Ha éppen mégis adódik egy-két óra, akkor nincs megfelelő helyszín a találkára.

A szálloda hihetetlenül drága, nem mindenki engedheti meg magának, viszont ez a lakás csak 5000 Ft a budapestbuvohely.hu oldal ajánlatában. Amikor Ön és kedvese elbújna a világ szeme elől, de nem tudja, hol találkozzanak, ahol senki sem fogja megzavarni együttlétüket, akkor nézzenek szét az említett weboldalon.

Olvasd Tovább
Szállás

Nagyon szép a Fertő tó kerékpárút

Fertő tó kerékpárút
Fertő tó kerékpárút

Nyugat-Európában hatalmas népszerűségnek örvend a biciklizés, ami Magyarországon is kezd egyre jobban divatba jönni. Ennek következtében nem csoda, hogy igazán forgalmas a Fertő tó kerékpárút, amit bárki nyugodtan kipróbálhat. A Hegykőn található Tornácos Házban megszálló vendégek gyakran döntenek úgy, hogy bringára pattannak és így tekintik meg a tó környékét.

A turisták nem fognak csalódni a környékben, hiszen a Fertő tó kerékpárút részben a gyönyörű Nemzeti Parkon vezet keresztül. A biciklisek Ausztriába is ellátogathatnak, ami azt jelenti, hogy hosszúra nyúlik majd a túra.

Olvasd Tovább
Szállás

Mauritius utazás, a valósággá vált álom

Mauritius utazás
Mauritius utazás

Ki ne szeretne legalább egyszer olyan nyaralást, amit egy egzotikus szigeten tölt el? A Mauritius utazás remek választás mindenkinek, akinek megvan ez a vágya. Sokan a nászútjukat töltik eme csodálatos szigeten, hiszen itt meghitt környezetben tudják megpecsételni a szerelmüket. Földi paradicsomnak nevezhető, mivel itt a természet érintetlennek tűnik, a partok fehér homokkal vannak borítva, a víz pedig kristálytiszta. Ezek mellett, többfajta vízi sportot is ki lehet próbálni, mint például a búvárkodást vagy a snorkelinget.

Olvasd Tovább
Szállás

Wellness szolgáltatások belföldön

 

Wellness szálloda
Wellness szálloda

Ha szeretne egy olyan szállást kifogni belföldön, amelyik nagyszerű áron vehető igénybe, akkor mindenképpen ezt a honlapot ismerje meg! Itt olyan nagyszerű, hazánkban található hoteleket talál, amelyek magas színvonallal rendelkeznek. A wellness szálloda teljes kikapcsolódást nyújt mindenki számára, aki szeretne néhány csodás napot eltölteni. A wellness hotel lehetőségek mostanában nagyon népszerűek, hiszen ezek magas színvonalú kikapcsolódást nyújtanak a pihenni vágyók számára.

Olvasd Tovább
Szállás

A wellness hotel legjobb ajánlatai

Wellness hotel

Ebben a hatalmas melegben, kinek nem esne jól egy kis víz közeli kikapcsolódás? Egy kényelmes wellness hotel tökéletes választás, ahol lesik minden kívánságunkat és végre kiskirálynak érezhetjük magunkat, akinek csodás életet adott a sors. A Hotel Kapitány wellness hotel mindenkinek valóra váltja az álmát, hiszen úszómedence, wellness medence, pezsgőfürdő, gyermekmedence, infra szauna, finn szauna, szoft szauna és gőzkabin várja a pihenni vágyó vendégeket. Igényes kiszolgálás, felejthetetlen élmények, amelyeket kár lenne kihagyni.

Olvasd Tovább
Szállás

Kellemes pihenés – Eger wellness hotel

Eger wellness hotel

Mindenkinek szüksége van lazításra, pihenésre, valami olyanra, ahol a mindennapok kicsit eltűnnek és a néhány nap szusszanás után újult erővel tud az ember visszatérni az életbe. Ezt már a régi kultúrák is tudták és ennek mintájára hoztuk létre az Eger wellness hotel épület együtteseit, amely marokkói mintára készült úgy stílusában, mint tartalmilag. Ez azt jelenti, hogy a marokkói fürdőkultúra legtöbb elemét áttelepítettük Egerszalókra. Itt a különböző féle masszázsok, a legegyszerűbb olívás fürdőmasszázstól az összetettebb frissítő illetve relaxáló masszázsokig ugyanúgy megtalálhatóak,

Olvasd Tovább