Szolgáltatás

Széchenyi kártya likviditási gondokhoz

Széchenyi-kártya
Széchenyi-kártya

A kis- és középvállalkozások gyakran küzdenek finanszírozási gondokkal, tehát szükség lehet egy olyan eszközre, amellyel megoldhatók ezek a problémák. Például az alacsony kamatozású Széchenyi kártya több szempontból is jó választás lehet, hiszen csak kis költségekkel jár az igénylése.

A hitelbírálat igazán gyors és egyszerű, ezért viszonylag rövid időn belül megoldódhatnak a pénzügyi problémák. A Széchenyi kártya ingatlanfedezet nélkül is igényelhető, ami szintén nagy előnyt jelent a kis- és középvállalkozásoknak. A kártyadíjon kívül semmilyen díj kifizetésére nincsen szükség.

Persze feltételei is vannak a hitelhez való hozzájutásnak, ezért érdemes megnézni a cegeskalkulator.hu oldalon lévő felsorolást. Sajnos, a fennálló tartozás akadályt jelent a Széchenyi kártya tekintetében.

A megkapott pénz kezelésére többféle opció is kínálkozik, hiszen lehetőség nyílik az átutalásra és a pénzfelvételre is. Kamatot csak a felhasznált rész után kell fizetni, ezért a vállalkozásoknak érdemes próbát tenniük a Széchenyi kártyával.

Print Friendly, PDF & Email