Szolgáltatás Webáruház

A klímaszerelés folyamatának ismertetése

Profi klímaszerelés

Ez egy több lépcsős folyamat, amelyhez megfelelően elő kell készíteni a terepet. A klímaszerelés előtt mindig fel kell mérni, hogy melyik készülék a legideálisabb otthonába. A szakemberek a feladat elvégzése során speciális szerszámokat és porszívót használnak.

A szükséges furatok elkészítését maximális odafigyeléssel végzik el, így csak minimális koszolással fog járni.

Olvasd Tovább
Webáruház

A kerékpártartó révén bárhol biciklizhetnek

Kerékpártartó

Ha gyakran szoktak családostól bringázni és szívesen tekernének olyan tájakon is, amelyek túl messze vannak, hogy két keréken jussanak el odáig, akkor érdemes lehet elgondolkodni, milyen más módon lenne a legkényelmesebb a biciklik szállítása.

Ha nagyobb méretű autójuk van, esetleg utánfutó is a rendelkezésükre áll, akkor a csomagtér is szóba jöhet, de különben a kerékpártartó a leginkább praktikus megoldás. Egy modern kellékre nagyon könnyű felszerelni a bicajokat és akár családi méretet is lehet kapni belőle, így több példány is gond nélkül elfér rajta.

Olvasd Tovább
Webáruház

Ágyneműhuzat a meghitt pihenésért

Ágyneműhuzat

Az ilyen kellékek kiválasztásával kapcsolatban fontos tudni, hogy az anyagot és a mintázatot kell leginkább szem előtt tartani, hogy kényelmes és tetszetős legyen. Az ágyneműhuzat abban az esetben, ha kedvére való, kellemesebbé teheti a meghitt pihenést. Érdemes arra odafigyelni, hogy a fárasztó munka után miben is tölti a szabad óráit.

Az éjszakai pihenésnek köszönhetően érezheti magát az ember energikusnak, vagy éppen ellenkezőleg, fáradtnak. Ha valaki egyszerű és diszkrét darabot kedvel, találhat fantasztikus megoldást a széles körű termékpalettán. Amikor az ember exkluzív, hímzett, egyéni ágyneműhuzat mellett dönt, annak segítségével különlegessé teheti a hálószobáját.

Olvasd Tovább
Webáruház

A vízálló laminált padló lerakásának feltételei

Vízálló laminált padló

Ha azt mondanánk, hogy parkettát szeretnénk lerakni a fürdőszobába, akkor valószínűleg sokan furcsán néznének ránk, hiszen tudnivaló, hogy a víz és a pára nagy ellensége a meleg burkolatnak. Azonban létezik vízálló laminált padló, amivel bizonyos körülmények között bátran le lehet burkolni a fürdőhelyiséget is.

Azért fontos kiemelni, hogy csak adott feltételek mellett, mert bárhová azért a vízálló laminált padló sem lesz jó megoldás. Ha nincs megoldva a szellőzés, ha régi a vízhálózat és bármikor elöntheti a víz a mellékhelyiséget, illetve a fürdőkádból, tusolóból kifröccsenő víznek sem szab semmi gátat, akkor a parketta nem jó ötlet.

Olvasd Tovább
Webáruház

A villanypásztor vezeték színe és működése

Villanypásztor vezeték

Önnel is megesett már, hogy a mezőt járva váratlanul kellemetlen élményben volt része, amikor hozzáért a szinte teljesen környezetébe olvadó elektromos kerítés vezetékéhez? Esetleg szomszédjai panaszkodnak az alig észrevehető, mégis nagy kellemetlenséggel járó villanypásztor vezeték működése miatt?

Amennyiben hasonló problémákat tapasztalt, áruházunk termékkínálatának élénk színű huzaljai a segítségére sietnek, hogy megelőzhesse a nem kívánt problémákat, bosszúságot vagy az esetleges konfliktusokat. A villanypásztor vezeték az optimális hatékonyság és a szigetelés érdekében készülhet rozsdamentes vagy horgonyzott acélból, illetve alumíniumból is, bár ez utóbbi alapanyagot számottevően ritkábban használják.

Olvasd Tovább
Webáruház

Vadász sapka a hideg ellen

Meleg vadász sapka

A fej védelme mindig nagyon fontos a hideg időben, mert ott veszíthetjük el testünk hőjének legnagyobb százalékát. Éppen ezért, a vadász sapka kifejezetten fontos, mert ha kihűl a homlokunk vagy a fejünk, akkor könnyen megbetegedhetünk.

Vadászat vagy téli túra során pedig elég sok időt fogunk a szabadban tölteni, ahol ki leszünk téve a fagynak és a hideg szeleknek. A vadász sapka ezért úgy lett kialakítva, hogy ellenálljon ezeknek a körülményeknek és megfelelő védelmet nyújtson a hideggel szemben.

Olvasd Tovább
Webáruház

Az ezüst karika fülbevaló sok meglepetést rejt

Ezüst karika fülbevaló

Egyesek úgy vélik, hogy az ezüst ékszerek túl egyszerűek és unalmasak, azonban ennek a nemesfémnek a szépsége éppen a finom eleganciában rejlik, amit ha megfelelően viselnek a hozzáillő ruhaneműkkel, akkor igazán jól tud mutatni. Egy ezüst karika fülbevaló nem annyira feltűnő, mint egy kövekkel kirakott, színes példány, de nagyon elegáns és akár ünnepi viselet is lehet.

Például egy fekete ruhát nem is lehet mással jobban megbolondítani, mint a fémes csillogással, de egy bordó estélyivel is tökéletesebb harmóniát lehet teremteni az ezüst karika fülbevaló révén, mint bármilyen más hivalkodó darabbal.

Olvasd Tovább
Webáruház

A panel ablakcsere egy felelős tevékenység

Panel ablakcsere

Ezekben az ingatlanokban nem történik olyan nagy rombolás, mint a tégla épületekben. A panel ablakcsere folyamata az előírások szerint történik. Először is a régi nyílászáró eltávolítására van szükség. Ezután jöhet az új berakása. Ezt ékekkel kell rögzíteni és függőleges, vízszintes helyzetbe kell helyezni. Tokrögzítő csavarral a tokon keresztül lehet stabilizálni.

A fal és a nyílászáró közötti rést poliuretán habbal töltik ki, ha ez  megszáradt, a felesleges habot le lehet vágni. Ha mindez megtörtént, akkor felhelyezhető a párkány. A folyamatot minden egyes alkalommal hozzáértő szakemberrel végeztesse el, így nyugodtabb lehet abban, hogy minden munkálat megfelelően történt!

Olvasd Tovább
Webáruház

Orion tv távirányító is van a webáruházban

Orion tv távirányító

Az Orion televíziók Magyarországon is nagyon elterjedtek. Ha a készülék hibásodik meg, fel kell keresni egy szerelőt, azonban Orion tv távirányító bármikor megvásárolható, amennyiben a szükség úgy hozza.

Ha a televízióval akad probléma, akkor megpróbáljuk megjavíttatni, viszont a távirányítóval nem érdemes bajlódni, mivel egy újat már néhány ezresért vehetünk. Akkor merül fel csak probléma, amikor az adott típusú készülékkel kompatibilis távkapcsolóra van szükség.

Olvasd Tovább
Webáruház

Egy jó platform szandál mindig megéri a pénzt

Platform szandál

Messze van még a nyár, hiszen még csak alig köszöntött be az ősz és még egy hosszú és hideg tél is vár ránk, amíg beköszöntene újból a meleg évszak, de azért nem árthat már most készülni rá. Egy platform szandál nem foglal sok helyet a gardróbban és nagyszerű érzés lesz, ha nem az első napsütéses hetekben kell egy jó lábbeli után futkorászni.

Ha már most beszerzünk egy csinos és mindig divatos platform szandált, akkor jövőre csak elő kell kapni és mosolyogva élvezhetjük a Nap melegét, amíg a többiek fejvesztve rohangálnak valami lengébb öltözék után. Persze ez nem akadályoz meg abban, hogy jövő nyáron is vásároljunk egy-két trendi szandált vagy sarut, sőt, sokkal kényelmesebb lesz a keresgélés, ha nem egy csukott cipőben kell üzletről-üzletre járni.

Olvasd Tovább