Webáruház

Vízhajtó növények tea formájában

Vízhajtó növények

A vesekő és a húgyúti fertőzések kialakulását is meg lehet előzni, amennyiben odafigyelünk, hogy olyan élelmiszerek is szerepeljenek az étrendünkben, amelyek segítenek megtisztítani a veséket és a hólyagot. A vízhajtó növények sorába tartozik például az uborka, a petrezselyem, a citromfű, a mezei zsurló és a zeller is, így több választásunk is van, ha szeretnénk tenni valamit a fent említett problémák elkerülése érdekében.

Ugyanakkor, ha úgy érezzük, hogy nem sikerül kellő mennyiségben fogyasztani ezekből, akkor a vízhajtó növények erejét tea formájában is bevethetjük, hiszek léteznek direkt olyan keverékek, amelyek ezt a célt szolgálják.

Olvasd Tovább
Webáruház

Plum szemkimosó készlet és táska

Plum szemkimosó

Nagyon sokszor előfordul a különböző munkahelyeken, hogy porral kell a dolgozóknak érintkezniük. Esetleg olyan munkát kell folytatniuk, ami forgácsolással jár együtt. A Plum szemkimosó steril 0,9 %-os nátrium-klorid oldat, ami segít a szembe ment szennyeződéseket kiöblíteni. Ha a szembe olyan anyag kerül, ami égő érzést idéz elő, akkor minél gyorsabban el kell kezdeni a kiöblítést. Nagyon sok esetben nem elég hozzá a víz. Egy munkahelyen mindig kell lennie elsősegélyt nyújtó helynek és olyan szakértőnek, aki el tudja látni az elsősegélynyújtást.

Olvasd Tovább
Webáruház

Az udvaron ideális műanyag kerti szék

Műanyag kerti szék

Igazán remek, amikor a családi ház mellé tartozik egy apró udvar, ahová a lakók kiülhetnek és elfogyaszthatják a reggeli kávéjukat. Ezáltal sokkal közelebb érezhetik magukat a természethez, főleg ha még növényekkel is körbe vannak véve.

Az egyik kulcsfontosságú kellék a műanyag kerti szék, a már meglévő asztal mellé. Minden bizonnyal látott már ilyen széket, hiszen a nagyobb áruházak előszeretettel kínálják a vásárlóknak. Lényegében kétfajtája létezik, a kinyitható vagy összecsukható és a fix verzió.

Olvasd Tovább
Webáruház

Az egész család rajongani fog az új függönyökért

Függönyök

Ki ne szeretné felruházni a lakását lágysággal és kellemmel? A kérdésre bizonyára Ön is azt válaszolná, hogy senki, hiszen annál barátságosabb egy otthon, minél meghittebb hangulatot áraszt. A fényáteresztő függönyök a belsőséges, intim atmoszféráért felelnek a szobákban, mivel kiválóan lágyítják a belső tereket. Ha már esedékes a függönyvásárlás, mindenképpen érdemes benézni hozzánk is, hiszen a kínálatunkban megtalálható termékek alapanyaga és a különleges formatervezése szinte nem ismer határt.

Olvasd Tovább
Webáruház

Az iLife robotporszívó segít a házimunkában

iLife robotporszívó

Létezik olyan ember, aki szereti a házimunkát? Szabadidejükben a legtöbben valami kellemesebb tevékenységet választanak, amikor megtehetik. Azonban már akadnak olyan eszközök, amikkel kihúzhatjuk magunkat a házimunka alól.

Ilyen például az iLife robotporszívó, ami egy rendkívül intelligens és futurisztikus masina. Megbirkózik a különféle akadályokkal, ám mégis azokban a helyiségekben a leghatékonyabb, ahol nem áll az útjában túl sok tereptárgy.

Olvasd Tovább
Webáruház

Táska szett a tökéletes megjelenésért

Táska szett

Ahhoz, hogy harmonikus legyen a megjelenése, fontos, hogy a kiegészítők egymáshoz is passzoljanak és ne csak a ruhához. Persze ezt nem mindig egyszerű összehozni és idő sincs mindig rá, hogy alaposan átgondolja, mit, mivel viseljen, azonban egy táska szett az ilyen helyzeteket megmentheti.

A NagyonTáska webáruház kínálatában olyan összeállítások kaphatóak, amelyeket már a hozzáértők nagy gonddal összeválogattak, így Önnek csak magára kell öltenie és már indulhat is. Található olyan táska szett, amiben egy válltáska, egy hozzáillő pénztárca és egy sál kapott helyett.

Olvasd Tovább
Webáruház

A hővisszanyerős szellőztető hasznos termék

Hővisszanyerős szellőztető

A szervezetünknek az ideális hőmérséklet és páratartalom biztosítása létfontosságú. A kellemes közérzet főként a hőmérséklet és a páramennyiség függvénye. Ha túl meleg van otthon, akkor szellőztetünk, ha pedig nagyon hideg, akkor fűtünk, hogy a megfelelő komfortérzet biztosítva legyen. A hővisszanyerő szellőztető alapjaiban változtatja meg ezt a hozzáállást.

Ugyanis ennek az elektromos eszköznek a használatával többé nincs szükség folyamatosan az ablaknyitásra. A készülék technológiájának köszönhetően, a levegőt képes úgy megszűrni, hogy csak a beállított, optimális párát bocsátja ki. A hővisszanyerős szellőztető képes a levegőben lévő, a szervezetre káros anyagokat kiszűrni.

Olvasd Tovább
Webáruház

Egyre népszerűbb az elektromos fűtés

Elektromos fűtés

A magas árak miatt, régen sokan hallani sem akartak az árammal történő fűtésről és az ezt garantáló rendszerekről, azonban ma már teljesen más a helyzet. Nem csupán az elektromos fűtés bizonyul egy relatíve megfizethető megoldásnak, hanem az ezt biztosító eszközök is egyre olcsóbbak. Pontosan ezek miatt érdemes esélyt adni ezen alternatívának.

Itt hatalmas előny, hogy az elektromos fűtés bizonyul a legkevésbé, a környezetre káros választásnak, ami ugye a 21. században a globális felmelegedés miatt, igazán fontossá vált. Sokaknak az is óriási pozitívum, hogy az elektromos fűtés igen esztétikusan oldató meg hála a különféle kelléknek.

Olvasd Tovább
Webáruház

Márkás és minőségi klíma

Klíma berendezés

Sokan már a tavasz beköszöntésével arra gondolnak, hogy mire lesz szükségük a nyári időszakban és beszereznek néhány profi hűtőberendezést. Ma már több olyan klíma is jelen van a piacon, ami egy nagyobb szobát vagy egy lakásrészt le tud hűteni, így az otthonunkban sokkal kellemesebb lehet a levegő.

Egy kisebb berendezés nem fogja lehűteni az egész lakást, mivel nem rendelkezik az ehhez szükséges teljesítménnyel, éppen ezért sokan inkább a nagyobb modelleket keresik. A klíma egy eléggé egyszerű berendezés, hiszen a kívülről beszívott levegőt hűti le az általunk megadott hőmérsékletre, majd azt kiereszti a lakás belső részébe.

Olvasd Tovább
Webáruház

Sokáig használható kutyapóráz

Tartós kutyapóráz

Gondos gazdinak nemcsak a kutyájának az egészsége fontos, hanem a biztonsága is. Ahhoz pedig, hogy teljes oltalomban részesüljön, kutyapóráz szükséges a sétákhoz. Ha a gazdi fogja a póráz végét, bizonyosan nem történhet az állatnak semmi baja.

Nem futhat ki az útra az autók elé, nem kóborolhat el, tehát védve van mindenféle veszélytől. Az elcanino.hu webáruházból Ön is beszerezheti a modern kutyapóráz remek típusát, ami natúrszínű és normál karabinerrel van felszerelve.

Olvasd Tovább