Webáruház

Kényelmes megoldás a gyerekülés biciklire

Akinek bringája van, az előbb-utóbb a csemetéjét is rá fogja ültetni eme kétkerekű paripára, amin igazi élvezetnek számít a közlekedés. Amikor a gyermek még túl kicsi ahhoz, hogy önállóan tekerjen, akkor kell egy gyerekülés biciklire!

Ezeket a kiváló tartozékokat nagyszerű áron lehet beszerezni a kerekparom.hu webáruházból, ahol többféle méret közül lehet választani a kornak megfelelően.

Olvasd Tovább
Webáruház

Olajag idősek otthona mindenben segít a lakóknak

Időskorban egyedül élni nagyon nehéz, nem csupán azért, mert nincs, aki segítsen különböző helyzetekben, hanem a társaság hiánya miatt is. Éppen ezért, az Olajag idősek otthona nem csupán a mindennapi dolgokban kínál segítséget, hanem közös programok szervezése révén is próbálja szebbé tenni az idős emberek életét.

Helyben is rengeteg közös tevékenységben vehetnek részt az Olajag idősek otthona lakói, de akár kirándulásokra és külföldi utazásokra is benevezhetnek. Sokaknak ez többet jelent bármilyen nemű segítségnél, hiszen otthon az sem lenne, akivel beszélgessenek. Persze az sem utolsó szempont, hogy itt főznek, mosnak rájuk, orvosi ellátást biztosítanak és a gyógyszereikről is gondoskodnak.

Olvasd Tovább
Webáruház

A Therese webshoppal bárki királynőnek érezheti magát

Van egy olyan oldal, ahonnan Mária Terézia korszakát visszaidéző termékeket is lehet rendelni. Parfümök, ékszertartók, fésülködőasztalok vásárolhatók meg. A bútorok és kiegészítők stílusa sok otthonba jól beilleszthető. Minden hölgynek szüksége van arra, hogy néha királynőnek érezze magát. Számtalan olyan alkalom van minden hölgy életében, amikor szükség van egy fésülködőasztalra vagy egy praktikus ékszertartóra. Mennyivel könnyebb az indulás például egy színházi programra, ha gyorsan megtaláljuk azt az ékszert, amit viselni szeretnénk.

Olvasd Tovább
Webáruház

Gepida Mundo bicikli jó áron

Sokan nem is gondolnák, hogy a Gepida hazai márka, hiszen olyan magas minőségű termékek kerülnek ki a neve alól, amelyek megállnák a helyüket a nemzetközi piacon is. Ennek ellenére, az árak egészen elfogadhatóak, sőt, sokszor akciósan is vásárolható Gepida Mundo és más kollekcióban szereplő biciklik is.

A speedbike.hu oldalon például most is kedvezményes áron érhető el minden Gepida Mundo modell, így ősz elején pedig érdemes befektetni egy ilyen nívós kétkerekűbe. A 2018-as és 2017-es verziók 5%-kal vásárolhatóak meg olcsóbban, mint máskor, a 2016, 2013 és 2012-es Gepida Mundo biciklik pedig, már 12-15%-os akció kerekét belül is megrendelhetőek.

Olvasd Tovább
Webáruház

Az elsős iskoláska jó kezdetet ad

Az iskolakezdés a szülőknek és a gyermekeknek is egy fontos időszak, főleg ha most kezdi el az iskolás éveket. Az elsős iskolatáska szintén lényeges, hiszen ez is hozzájárul a kezdés minőségéhez. A gyermek ízlése mellett, a szülők felelőssége, hogy figyelembe vegyék azokat az egészségügyi hatásokat, amelyek érhetik mindennap a gyermek hátgerincét és vállait.

Magasságát és korát figyelembe véve, az elsős iskolatáska mérete és súlya döntő fontosságú, ezért érdemes a taskagaleria.hu oldalon megtekinteni az ajánlatokat, ugyanis kizárólag orvosok által ajánlott típusok vannak. Természetesen a kivitelezés során fontos szempont volt a színek és mintázatok kiválasztása is, hiszen vannak jellemzően lányos és fiús ábrázolások.

Olvasd Tovább
Webáruház

Nálunk a cross bukósisak szemüveggel is megvásárolható

A cross motorozásnak itthon is jó pár rajongója és persze művelője van. Mivel ez egy különleges formája a motorozásnak, ezért megköveteli a nem mindennapi felszerelést. A cross bukósisak szemüveggel, mondhatni elengedhetetlen egy ilyen hobbinál, sportnál. Miben más a cross bukó, mint a többi?

A motorosok tudják, hogy nem mindegy milyen célra készül egy-egy fajta, hiszen a városi közlekedés például teljesen más típusút kíván. A cross motorozásnál alapfeltétel, hogy a sisak zárt legyen, ugyanakkor kényelmes is. A szellőztetést ezért egy első légszellőztetéses rendszer biztosítja, így a viselője biztosan nem fog belefülledni a sisakba, nem lesz elképesztően melege benne már néhány perc után.

Olvasd Tovább
Webáruház

Széles a választék az ipari víztisztítók piacán

Ma már a gyárak, üzemek többsége alkalmaz valamilyen víztisztító módszert. Az egyik legszélesebb körben ismert és használt vízkezelési technológia az ipari víztisztító berendezés. A felhasználási területtől és a bejövő víz lebegőanyag tartalmától függően lehet a szűrő típusát kiválasztani. A szűrőnként eltérő résméret és hatékonyság is fontos szempont, ezt micronban mérik.

A legegyszerűbb módszer a szűrőházas vagy eldobható szűrőbetétes vízszűrő. Nagyon sokféle méretben és típusban kapható. Ehhez hasonló módon működik a visszamosható szűrőházas, tisztító vízszűrős készülék is. Ebben az esetben a betétek újra felhasználhatóak, a mechanikus tisztításnak köszönhetően.

Olvasd Tovább
Webáruház

Vízhajtó növények tea formájában

A vesekő és a húgyúti fertőzések kialakulását is meg lehet előzni, amennyiben odafigyelünk, hogy olyan élelmiszerek is szerepeljenek az étrendünkben, amelyek segítenek megtisztítani a veséket és a hólyagot. A vízhajtó növények sorába tartozik például az uborka, a petrezselyem, a citromfű, a mezei zsurló és a zeller is, így több választásunk is van, ha szeretnénk tenni valamit a fent említett problémák elkerülése érdekében.

Ugyanakkor, ha úgy érezzük, hogy nem sikerül kellő mennyiségben fogyasztani ezekből, akkor a vízhajtó növények erejét tea formájában is bevethetjük, hiszek léteznek direkt olyan keverékek, amelyek ezt a célt szolgálják.

Olvasd Tovább
Webáruház

Plum szemkimosó készlet és táska

Nagyon sokszor előfordul a különböző munkahelyeken, hogy porral kell a dolgozóknak érintkezniük. Esetleg olyan munkát kell folytatniuk, ami forgácsolással jár együtt. A Plum szemkimosó steril 0,9 %-os nátrium-klorid oldat, ami segít a szembe ment szennyeződéseket kiöblíteni. Ha a szembe olyan anyag kerül, ami égő érzést idéz elő, akkor minél gyorsabban el kell kezdeni a kiöblítést. Nagyon sok esetben nem elég hozzá a víz. Egy munkahelyen mindig kell lennie elsősegélyt nyújtó helynek és olyan szakértőnek, aki el tudja látni az elsősegélynyújtást.

Olvasd Tovább
Webáruház

Az udvaron ideális műanyag kerti szék

Igazán remek, amikor a családi ház mellé tartozik egy apró udvar, ahová a lakók kiülhetnek és elfogyaszthatják a reggeli kávéjukat. Ezáltal sokkal közelebb érezhetik magukat a természethez, főleg ha még növényekkel is körbe vannak véve.

Az egyik kulcsfontosságú kellék a műanyag kerti szék, a már meglévő asztal mellé. Minden bizonnyal látott már ilyen széket, hiszen a nagyobb áruházak előszeretettel kínálják a vásárlóknak. Lényegében kétfajtája létezik, a kinyitható vagy összecsukható és a fix verzió.

Olvasd Tovább