Vásárlás Webáruház

A 175 65 R14 nyári gumi népszerű típus

Innovatív bordázat

A közlekedés biztonságának egyik fő elme a megfelelő minőségű gumiabroncs. Autók milliói használják óriási mennyiségben úgy, hogy nincsenek tisztában a gumi fontosságával. Mivel a nyomaték a gumikon keresztül kerül az aszfaltra, azok tapadása kulcsfontosságú.

Méret szempontjából a 175 65 R14 nyári gumi az egyik legnépszerűbb típus, hiszen ez a középkategóriás régebbi típusú autók gyári mérete. Tehát nyilvánvaló, hogy óriási a kínálat és számos gyártó vetekszik a vevők kegyeiért ebben a szegmensben.

A 175 65 R14 nyári gumi a vizes és száraz utakon való biztonságos közlekedés érdekében lett kifejlesztve, de továbbra is folyamatosan tesztelik, fejlesztik, hogy minden körülmények között kiváló útfekvést és kedvező üzemanyag fogyasztást lehessen elérni. A tavasz beköszöntésével minden autós igyekszik lecserélni a téli garnitúrát nyárira.

A megfelelő keréknyomás és redőzés fontos szempontok, mivel a KRESZ irányadó szabályai is érvényesek ebben az esetben. A 175 65 R14 nyári gumi számos helyen, szinte minden településen elérhető a helyi gumiszervizek kínálatában.