Szállás

Látott már felnőttbarát hotelt Egerben?

Amennyiben Ön szülő, akkor biztosan volt már olyan élménye, amikor valakivel éppen beszélgetett és a gyerek berohant, majd addig mondogatta, hogy apa vagy anya, amíg rá nem figyelt, ezzel természetesen megszakítva a beszélgetést. Az erlavilla.hu linkre kattintva megnézheti, hogy hogyan fest egy felnőttbarát hotel Eger belvárosában. A fent felvázolt eset egy ilyen hotelben nem történhet meg, ugyanis 14 év alatti vendégeket nem fogadnak. Kérjük, ne értse félre!

Itt nem valamiféle gyerekellenes akcióról vagy diszkriminációról van szó a gyerekekkel szemben, hanem egyszerűen a vendégek nyugalmát hivatott ez a hotel biztosítani, amit nem biztos, hogy a 14 év alatti vendégek fogadása esetén is garantálni tudna. A hotel tulajdonosa és a munkatársai is szeretik a gyerekeket, csupán ez egy olyan hotel, ahova a szülők végre gyerekek nélkül jöhetnek el, ahol igazán kipihenhetik magukat, mert nem kell folyton odafigyelni arra, hogy most éppen hol vannak, mit tesznek, nem kell figyelmeztetni, hogy most maradjanak csendben.

Olvasd Tovább
Szállás

A belvárosi szálloda árak már az egekben

Az intim percekre minden párnak szüksége van, de mivel egyre rohanóbb életformát él az ember, nem jut elegendő idő egymásra. Ha éppen mégis adódik egy-két óra, akkor nincs megfelelő helyszín a találkára.

A szálloda hihetetlenül drága, nem mindenki engedheti meg magának, viszont ez a lakás csak 5000 Ft a budapestbuvohely.hu oldal ajánlatában. Amikor Ön és kedvese elbújna a világ szeme elől, de nem tudja, hol találkozzanak, ahol senki sem fogja megzavarni együttlétüket, akkor nézzenek szét az említett weboldalon.

Olvasd Tovább
Szállás

Nagyon szép a Fertő tó kerékpárút

Nyugat-Európában hatalmas népszerűségnek örvend a biciklizés, ami Magyarországon is kezd egyre jobban divatba jönni. Ennek következtében nem csoda, hogy igazán forgalmas a Fertő tó kerékpárút, amit bárki nyugodtan kipróbálhat. A Hegykőn található Tornácos Házban megszálló vendégek gyakran döntenek úgy, hogy bringára pattannak és így tekintik meg a tó környékét.

A turisták nem fognak csalódni a környékben, hiszen a Fertő tó kerékpárút részben a gyönyörű Nemzeti Parkon vezet keresztül. A biciklisek Ausztriába is ellátogathatnak, ami azt jelenti, hogy hosszúra nyúlik majd a túra.

Olvasd Tovább
Szállás

Mauritius utazás, a valósággá vált álom

Ki ne szeretne legalább egyszer olyan nyaralást, amit egy egzotikus szigeten tölt el? A Mauritius utazás remek választás mindenkinek, akinek megvan ez a vágya. Sokan a nászútjukat töltik eme csodálatos szigeten, hiszen itt meghitt környezetben tudják megpecsételni a szerelmüket. Földi paradicsomnak nevezhető, mivel itt a természet érintetlennek tűnik, a partok fehér homokkal vannak borítva, a víz pedig kristálytiszta. Ezek mellett, többfajta vízi sportot is ki lehet próbálni, mint például a búvárkodást vagy a snorkelinget.

Olvasd Tovább
Szállás

Wellness szolgáltatások belföldön

 

Ha szeretne egy olyan szállást kifogni belföldön, amelyik nagyszerű áron vehető igénybe, akkor mindenképpen ezt a honlapot ismerje meg! Itt olyan nagyszerű, hazánkban található hoteleket talál, amelyek magas színvonallal rendelkeznek. A wellness szálloda teljes kikapcsolódást nyújt mindenki számára, aki szeretne néhány csodás napot eltölteni. A wellness hotel lehetőségek mostanában nagyon népszerűek, hiszen ezek magas színvonalú kikapcsolódást nyújtanak a pihenni vágyók számára.

Olvasd Tovább
Szállás

A wellness hotel legjobb ajánlatai

Ebben a hatalmas melegben, kinek nem esne jól egy kis víz közeli kikapcsolódás? Egy kényelmes wellness hotel tökéletes választás, ahol lesik minden kívánságunkat és végre kiskirálynak érezhetjük magunkat, akinek csodás életet adott a sors. A Hotel Kapitány wellness hotel mindenkinek valóra váltja az álmát, hiszen úszómedence, wellness medence, pezsgőfürdő, gyermekmedence, infra szauna, finn szauna, szoft szauna és gőzkabin várja a pihenni vágyó vendégeket. Igényes kiszolgálás, felejthetetlen élmények, amelyeket kár lenne kihagyni.

Olvasd Tovább
Szállás

Kellemes pihenés – Eger wellness hotel

Mindenkinek szüksége van lazításra, pihenésre, valami olyanra, ahol a mindennapok kicsit eltűnnek és a néhány nap szusszanás után újult erővel tud az ember visszatérni az életbe. Ezt már a régi kultúrák is tudták és ennek mintájára hoztuk létre az Eger wellness hotel épület együtteseit, amely marokkói mintára készült úgy stílusában, mint tartalmilag. Ez azt jelenti, hogy a marokkói fürdőkultúra legtöbb elemét áttelepítettük Egerszalókra. Itt a különböző féle masszázsok, a legegyszerűbb olívás fürdőmasszázstól az összetettebb frissítő illetve relaxáló masszázsokig ugyanúgy megtalálhatóak,

Olvasd Tovább