Szállás

Látott már felnőttbarát hotelt Egerben?

Foglaljon szállást az erlavilla.hu linkre kattintva!
Foglaljon szállást az erlavilla.hu linkre kattintva!

Amennyiben Ön szülő, akkor biztosan volt már olyan élménye, amikor valakivel éppen beszélgetett és a gyerek berohant, majd addig mondogatta, hogy apa vagy anya, amíg rá nem figyelt, ezzel természetesen megszakítva a beszélgetést. Az erlavilla.hu linkre kattintva megnézheti, hogy hogyan fest egy felnőttbarát hotel Eger belvárosában. A fent felvázolt eset egy ilyen hotelben nem történhet meg, ugyanis 14 év alatti vendégeket nem fogadnak. Kérjük, ne értse félre!

Itt nem valamiféle gyerekellenes akcióról vagy diszkriminációról van szó a gyerekekkel szemben, hanem egyszerűen a vendégek nyugalmát hivatott ez a hotel biztosítani, amit nem biztos, hogy a 14 év alatti vendégek fogadása esetén is garantálni tudna. A hotel tulajdonosa és a munkatársai is szeretik a gyerekeket, csupán ez egy olyan hotel, ahova a szülők végre gyerekek nélkül jöhetnek el, ahol igazán kipihenhetik magukat, mert nem kell folyton odafigyelni arra, hogy most éppen hol vannak, mit tesznek, nem kell figyelmeztetni, hogy most maradjanak csendben.
Egyszerűen a szülők, de a gyerek nélküli párok, akár fiatalok, akár idősebbek, itt nyugodtan élvezhetik a szabadságukat és természetesen majd úgy térnek haza, hogy teljesen kipihenték magukat. Tehát, ha az Egerben található Erla Villa hotelt fogja választani pihenése helyszínéül, garantáltan nem fogja megzavarni a nyugalmát egyetlen sikoly, kiáltás, hangos lábdobogás vagy bármi más, mert itt nincsenek olyan vendégek, akiktől mindez származhatna.

Ráadásul a szóban forgó hotel mindent megtesz annak érdekében, hogy vendégeit luxuskörülmények között fogadja. Nem beszélve azokról a wellness lehetőségekről, amiket a hotel biztosít az ügyfeleinek. Mindezek együttesen hozzájárulnak ahhoz, hogy párként vagy barátokként igazán jól érezzék magukat néhány napig vagy hétig Eger városában. Itt akár több órán keresztül beszélgethet, cseveghet a barátaival vagy párjával, mert garantáltan nem fogja megzavarni senki! Az Erla Villa hotel vendégeként néhány napra elfelejtheti mindazt, amivel a gyereknevelés együtt jár.