Életmód

Házi vízszűrő független eredményekkel

Nem könnyű eldöntenünk, hogy milyen készülék segítségével tisztítsuk meg a csapból folyó vizet. Alaposan nézzünk utána a lehetőségeinknek, hiszen rengeteg opció közül választhatunk!

A házi vízszűrő akkor jelent jó vételt, ha független laboreredmények bizonyították az eredményességét. A vizbaratok.hu oldalon kapható berendezés ebbe a kategóriába tartozik. A kísérletek kimutatták, hogy a szennyeződések 95-99,5%-át képes semlegesíteni. Így már nem jelent problémát a fogyasztása, mert a vízből a gyógyszermaradványok eltűnnek.

Olvasd Tovább
Életmód

A függönyök árnyékot nyújtanak

Senki sem szereti, ha nyáron forróság van a lakásában. Éppen ezért, érdemes időben felkészülni a hőség elleni védekezésre. A függönyök útját állják a napfénynek, ennél fogva a helyiség nem fog annyira felmelegedni.

Tanácsos az ablakra tenni egy olyan, fehér színű textíliát, ami nem szívja magába a meleget. Ezen kívül szükség lesz egy sötét változatra is, ami képes sötétítőként funkcionálni. A Home Design Lakberendezés oldalán kell körülnéznie annak, aki vásárolni szeretne.

Olvasd Tovább
Életmód

A szeretet ereje nem csorbítható

Vannak olyan dolgok az életben, amelyek nagyon fontosak, ezért gyakran beszélünk róluk. Ennek azonban sokszor az lesz a következménye, hogy az eredeti fogalomhoz társulnak különböző szemléletek, elképzelések, ez pedig valamilyen szinten csorbít az eredeti tisztaságon.

Kicsit így vagyunk néha a szeretet ereje tekintetében is. Olyan sokszor esik szó róla, annyian próbálnak visszaélni vele és általa manipulálni, hogy néha már maga az érzelem túl, csöpögősnek vagy visszatetszőnek tűnik.

Olvasd Tovább