Szolgáltatás

A hatodik kerületi Wombats City Hostel

Wombats City Hostel
Wombats City Hostel

A megbízhatóság fontos szerepet játszik a szállás kiválasztásánál, mert senki nem szeretne azzal szembesülni, hogy rossz a szobája színvonala. Szerencsére a http://wombatscity.insta-hostel.com/ oldalon meg lehet nézni a Wombat City Hostel értékelését, ezért senkit nem érhet nagy meglepetés.

A hely összességében véve kilencven százalékot kapott a korábbi vendégektől, ami elég jó eredménynek számít. Az elhelyezkedés különösen jónak mondható, mert a Wombat City Hostel a http://wombatscity.insta-hostel.com/ oldal adatai szerint a hatodik kerületi Király utcában van.

A biztonság szempontjából is teljesen rendben van a hely, ezért nyugodtan lehet itt ágyat foglalni. A vendégek négy-, hat- vagy nyolcágyas szobákban pihenhetik ki a nap fáradalmait. A tisztaság kitűnőnek mondható, ami nagy fontossággal bír egy ilyen hostel esetében.

A http://wombatscity.insta-hostel.com/ honlapon arról is lehet olvasni, hogy a szálláson van egy bár is, amelynek általában nagyon örülnek a vendégek. A kameráknak köszönhetően a biztonsággal sincsenek problémák.