Szolgáltatás

A csődtörvény rejtett kérdései

Csődtörvény
Csődtörvény

A csőd- és felszámolási eljárások elsőre egyszerűnek tűnhetnek, hiszen vagy a vállalkozás teljes megszüntetéséről van szó, vagy egy olyan megállapodásról az adós és hitelező között, ami biztosítja a továbbműködést. Azonban a csődtörvény számos olyan kérdést rejt, amire laikusként nem is gondolnánk és könnyen bajba lehet keveredni.

Amennyiben csődeljárásban, esetleg felszámolásban gondolkodik, érdemes szakértő segítségét kérni, aki tudja, hogy ki kezdeményezhet ilyesmit, mik a megindításának korlátai, ki honnan értesülhet a felszámolás elindításáról, miként kell az egész procedúra megkezdését cégközlönyben közzétenni, stb.

Továbbá, szükség esetén fontos, hogy tisztában legyen a biztosító egyesület felszámolásának szabályaival, illetve a felszámolási eljárás szocialista szabályozásával. Ha nem szeretne a csődtörvény eme labirintusában egyedül bolyongani és úgy érzi, biztos támaszra van szüksége az eljárás kivitelezésében, akkor lépjen fel a www.kvgugyvediiroda.hu weboldalra, ahol profi segítséget kaphat a csődtörvény megismeréséhez!