Webáruház

A hajdina beépítése az étrendbe

Hajdina megkészítve
Hajdina megkészítve

Egyre többen döntenek az egészséges táplálkozás mellett, aminek érdekében új és régen használt alapanyagokat is beépítenek az étrendbe. Az egyik egyre népszerűbb hozzávaló a hajdina, ami néhány évtizede még a mindennapok részét képezte.


A hajdina magas élelmi rost tartalommal bír és igen értékes vitaminokat nyerhetünk ki belőle, így a korszerű étrendben előkelő helyet kaphat. A belőle készült legismertebb köret a kása, ami a háromszoros mennyiségű vízzel és ízlés szerinti fűszerekkel való főzéssel készíthető el.

A legfinomabb, ha pirított hajdina felhasználásával készítjük el, így érdemes már alapból ilyen típust beszerezni. Ha nincs a környéken olyan biobolt vagy egészséges életmóddal foglalkozó üzlet, ahol megvásárolhatná, akkor ajánljuk figyelmébe a www.bulkshop.hu webáruházat, ahol 1.360 Forintért két kilogramm pirított hajdina rendelhető meg. Sőt, a termékre kattintva olvashat eme remek gabonaféle jótékony hatásairól, a szervezetnek fontos összetevőiről, valamint remek receptet is talál.