Webáruház

A házi kedvenchez kell a méretpontos csomagtértálca

Kell a méretpontos csomagtértálca!
Kell a méretpontos csomagtértálca!

A gyerekek imádják a háziállatokat, bár itt azt a pontosítást kell hozni, hogy addig imádják, amíg nem kell gondozni őket. Nagyon szeretnek velük sétálni, játszani, dicsekedni a szomszéd gyereknek, de ha fürdetni vagy takarítni kell utánuk, akkor már egy apró gond adódik. Egyből valami fontos elintéznivalójuk támad, vagy épp telefonon hívják őket. A háziállatokat gyakran kell szállítani, erre a családi autót időben fel kell készíteni. A méretpontos csomagtértálca erre a feladatra tökéletesen alkalmazható.

A legfontosabb dolog, hogy a háziállat teljes biztonságban utazhasson, és ugyanakkor ne féljen, ne érezze veszélyben magát. A méretpontos csomagtértálca felületét csúszásgátló bordázattal látták el, így a házi kedvencnek van mibe megkapaszkodnia. Ha lehetséges, a háziállatokat méretüktől függetlenül szállító dobozban, ketrecben kell szállítani. Ezek a szállító alkalmatosságok könnyen lerögzíthetőek, és egy nem kívánatos esemény esetében egyaránt a háziállat és az autóban utazók is biztonságban vannak.

Elgondolni is borzalom, mi történne az autó belső terében, ha egy több tíz kilót nyomó kutya az elül ülők nyakába szakad. Jó megjegyezni, hogy az a tényállás, mely szerint „velem ez nem történhet meg”, nem minden esetben érvényes. A baj mindig csőstől jön! A méretpontos csomagtértálca nem csak a biztonságos szállítást oldhatja meg, hanem a véletlen rácsurgott vizelet és ürülék ellen is hatékonyan szolgál. A házi kedvencek a hirtelen változott körülmények miatt gyakran megijednek és ösztönszerűen bepisilnek.

Ha nem lenne a méretpontos csomagtértálca az autóban, ez a helyzet kellemetlen örök emléket hagyna a kárpiton. Bizonyosan sokan már megjárták és tudják, hogy sok fáradalmas munka után is érződik a bűz. Habár több takarítási megoldást is javasolnak, egyesek garantált szagtalanítást ígérnek, a valóságban csak egy teljes kárpitcsere oldja meg maradéktalanul a helyzetet. Ez anyagilag nagyon megterhelő is lehet, és bizonyosan többe kerül, mint egy méretpontos csomagtértálca. Ne bízza a véletlenre a folyó ügyeket!