Webáruház

A hideg ellen a dézsa fürdő kiváló

Dézsa fürdő

A hosszúra nyúló téli napokon felemelő érzést nyújt egy kellemesen forró fürdő, ami ellazítja testünket és nyugtató hatással van a lelkünkre. Ezt a csodálatos érzést átélheti az otthonában is, a saját  dézsa fürdő segítségével. Luxus körülmények között élvezheti az általunk gyártott fürdődézsák előnyeit.

Wellness élményben lehet része az otthonában, az egyedi kialakítású dézsában, a nap bármelyik szakában. Többféléből választhat, az igényeinek megfelelően. Csak képzelje el, hogy hazamegy egy fárasztó nap után és megmártózik egy forró dézsa fürdő kellemes érintésében. A fűthető típusokkal, akár a kinti hidegben is relaxálhat.

Ez fokozható hozzáadott sóval, aminek adagolása 100 liter vízhez minimum 1 kg só szükséges. A sóval vegyített dézsa fürdő salaktalanítja a szervezetet, de tökéletes a mozgásszervi és reumatikus panaszokra, illetve egyes bőrproblémákra is. A végtagokban fokozza a vérkeringést, csökkenti az ízületi fájdalmakat. A testünkre gyakorolt jótékony hatásai azonban eltörpülnek amellett, amit a lelkünk él át egy kellemes fürdőzés során.