Webáruház

A hővisszanyerős szellőztető hasznos termék

Hővisszanyerős szellőztető

A szervezetünknek az ideális hőmérséklet és páratartalom biztosítása létfontosságú. A kellemes közérzet főként a hőmérséklet és a páramennyiség függvénye. Ha túl meleg van otthon, akkor szellőztetünk, ha pedig nagyon hideg, akkor fűtünk, hogy a megfelelő komfortérzet biztosítva legyen. A hővisszanyerő szellőztető alapjaiban változtatja meg ezt a hozzáállást.

Ugyanis ennek az elektromos eszköznek a használatával többé nincs szükség folyamatosan az ablaknyitásra. A készülék technológiájának köszönhetően, a levegőt képes úgy megszűrni, hogy csak a beállított, optimális párát bocsátja ki. A hővisszanyerős szellőztető képes a levegőben lévő, a szervezetre káros anyagokat kiszűrni.

Ilyen a por, gomba spórák és baktériumok. Tehát azon kívül, hogy teszi a dolgát, meg is tisztíja a levegőt. A hővisszanyerős szellőztető rendkívül energiatakarékos, mivel a használatával nincs szükség az ablakok kinyitására, így a meleg nem távozik, ebből kifolyólag szükségtelen a fokozott fűtés, mivel a helyiség hőmérséklete mindig állandó marad.