Szolgáltatás

A magyar pezsgő nemzeti örökségünk

Magyar pezsgő

Kis országunk számos híres termékkel dicsekedhet, hiszen az ipar majdnem minden területén jeleskedik valamivel. A magyar pezsgő is a büszkeségek közé tartozik, hiszen már több mint száz éve kényezteti el a hazai és a külföldi fogyasztók ízlelőbimbóit. Természetesen a Törleyről beszélünk, ami 130 éve töretlen sikernek örvend. Mi kellett ehhez a sikerhez?

Először is Törley József Franciaországban megszerzett tapasztalata, másodszor pedig a budafoki dombok adottságai a szőlő termesztéséhez és feldolgozásához. De az itthoni munkások szorgalma és az alapító kiváló üzleti érzéke is hozzájárult a magyar pezsgő sikeréhez. Ez volt anno. De mitől olyan népszerű ma is?

A Törley pezsgő készítői ma is tartják magukat ahhoz a minőséghez, amit a kezdetektől nyújtanak. Mellőzik a mesterséges anyagok használatát és a régi receptúrákat is felhasználják. „Mindössze” ennyi a magyar pezsgő titka. De egy dologról ne feledkezzünk meg. Más minőségi termékek ára nagyon borsos, a Törley azonban megfizethető, még a kiválósága ellenére is.