Webáruház

A mosható falfesték előnyei az otthonában

Mosható falfesték

Sajnos előfordul, hogy a falra különböző termékek cseppennek. Ez nagy eséllyel fordul elő a konyhában, azonban a kisgyermekek keze is sokszor benne van. Legyen az kávé, olaj vagy bármilyen más ételnek az alapanyaga, ezekben az esetekben a mosható falfesték bizonyul hasznosnak.

Titka abban rejlik, hogy miközben megpróbálja eltávolítani a makacs foltot, nem hagy pecsétet. Egyszerre foltálló, vízálló és hatékonyan mosható. Ráadásul nemcsak az ételeket lehet könnyedén eltávolítani róla, hanem a zsírkrétát vagy egyéb írószer nyomait is. A mosható falfesték igazán remek választás, amennyiben már többször előfordult, hogy a gyermekek a szép szó ellenére is a falon bontakoztatják ki a rajztudásukat.

A termék lényege, hogy a tisztító súrolás következtében, a festékréteg nem kopik. Még ha kopik is, az annyira kevés mennyiségű, hogy szinte észrevehetetlen. Akár többször is megtisztíthatja, ugyanis még akkor sem vevődik rajta észre semmi. A mosható falfesték kapható matt és fényes változatban. Ezentúl nem fognak már gondot jelenteni a falon megjelenő foltok.