Webáruház

A nadrágpelenka az új kedvenc

Nadrágpelenka, pelenkázás egyszerűen
Nadrágpelenka, pelenkázás egyszerűen

A kilencvenes években az egyik legnagyobb újítás a babaápolás terén az eldobható pelenkák megjelenése volt. A napjaink újabb őrülete pedig a nadrágpelenka. Nagyon kedvelt a mostani szülők körében, mivel nem kell azzal bíbelődniük, hogy milyen szorosra húzzák a pelus öntapadós részét, ugyanakkor nem kell aggódniuk azért, hogy az izgő-mozgó gyermekről óvatlanul lecsatolódik napközben.

A nadrágpelenka ezeket a gondokat számolja fel. Hogyha figyelembe veszi a vásárló a javasolt méretezést, akkor nagyot nem tévedhet, mivel pelenkázásnál csak egyszerűen fel kell húzni. Azoknál a csemetéknél, akik már tudnak járni, kényelmesebb feladni az ilyen fajta pelenkát, mivel állva is fel lehet húzni rá, mint egy nadrágot.

A nedvszívó képességük sem kisebb, mint az átlagos eldobható változatoknak. Az, hogy nem kell bíbelődni az öntapadós résszel, kisebb az esélye a helytelen illeszkedésnek, így a nadrágpelenka helyes használatakor kicsi az esély a mellécsúszott baleseteknek. Egyes nadrágpelenka pedig olyan design-al jelenik meg a piacon, amivel az anyukák szívébe lopják magukat örökre.