Szolgáltatás

A Pontiac világhírű izomautói

Pontiac izomautó
Pontiac izomautó

Izomautók kategóriájában rendkívül népszerűek voltak mindi a Pontiac autók, a Firebird típus gyakorlatilag mindenhol nagy népszerűségnek örvend. A gyönyörű Pontiac autók egyik legfontosabb tulajdonsága mindig is a bivalyerősség volt, erő tekintetében mindig vezető pozícióban voltak.

A nyolcvanas években az új követelményrendszerek miatt visszavettek a Pontiac motorok erősségéből, azonban ez nem jelentette azt, hogy nem voltak bivalyerősek még így is ezek az autók. A Firebird sok generációt és átalakítást élt meg. Az 1980-as években jelent meg az a nagysikerű modell, amelyiket mindenkinek volt alkalma megismerni a Knight Rider című tévésorozatból. Az új típus, a korábbiakhoz képest, forradalmian újszerű volt a nyílszerű formájával, valamint az orrból kibukkanó bukólámpáival.

Ez az érdekes forma gyorsan az emberek szívébe férkőzött, rövid időn belül az egyik legnépszerűbb sportautóvá vált. A Pontiac gyönyörű izomautói ma is nagyon népszerűek annak ellenére, hogy 2010-ben a General Motors teljesen megszüntette a márkát.