Szolgáltatás

Akciós fogfehérítés, tökéletes mosoly kedvező áron

Akciós fogfehérítés
Akciós fogfehérítés

Mindenki szeretne a sztárokéhoz hasonló egészséges és csillogóan fehér fogakat. Azonban ez a genetikának, étkezési és fogtisztítási szokásoknak köszönhetően, nem mindenkinek adatik meg, még a hírességek közül sem, csak ők már találtak rá megoldást, az esztétikai fogkezeléseket és a fogfehérítést.

Az akciós fogfehérítés révén, most még nagyobb ügyfélkörnek elérhető a reklámokba illő tökéletes mosoly. Amennyiben az ár volt eddig az ok, ami miatt halasztotta ezt a beavatkozást, akkor látogasson el a www.swiss-dental.hu weboldalra és a hónap végéig jelentkezzen be az akciós fogfehérítés valamelyik lehetőségére!

Választhatja az egy személyes dentálhigiéniai csomagot, ami most 35.000 Ft helyett 22.900 Forintért érhető el, de ha talál partnert, akkor igénybe vehetik a kétszemélyes akciós fogfehérítés lehetőségét, ami 18.900 Ft/ fő.

A kezelés teljesen fájdalommentes és mellékhatások nélküli, a fogak épsége garantáltan nem sérül, csupán a színük lesz olyan, amiről álmodott. Ne szalassza el ezt a lehetőséget, hiszen a mosoly a legnagyobb fegyver. Varázsolja Ön is tökéletessé az akciós fogfehérítés által!