Vásárlás

Az árnyékoló háló többfunkciós szerkezet

árnyékoló háló
Árnyékoló háló

Időnként igény mutatkozik arra, hogy a kíváncsi tekinteteket bizonyos mértékben kizárjuk. Az árnyékoló háló elnevezést viselő termék különleges hurkolási technológiával készül és kiválóan alkalmas erre a célra kertek, erkélyek, teraszok és egyéb helyek esetében. Részben esőálló is, valamint véd a Nap káros sugárzásától. A minőségi árnyékoló háló esztétikus kivitelezésben kerül kereskedelmi forgalomba és hosszú időn keresztül ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Fontos paramétereként kiemelendő az UV stabilitása, ami megakadályozza az anyag kifakulását és kiszűri a negatív sugárzást, ezáltal védi a szemet és a bőrt. Az anyaga HDPE műanyag, 185 g/m2 paraméterrel és ezáltal 70%-os takarásra képes. A telepítése egyszerűen kivitelezhető, a széleinél fogva kell kifeszíteni, lehetőleg nem vízszintesen, hanem kissé ferdén, hogy az esővíz és a lehullott falevelek ne álljanak meg rajta. Az árnyékoló háló több színben érhető el. A leginkább elterjedt a sötétzöld külső, mivel ez igazodik leginkább a külterekhez.

Lamellás kerítés többféle kivitelben található

Vidékünkön az építkezést követően, az udvar elhatárolása jellemző, mivel a kultúránkban igény van a magánszféra megőrzésére. A lamellás kerítés lehet az egyik megoldás erre a célra, már csak a könnyű telepítése miatt is. Az ilyen szerkezetek hosszú évekre biztosítják a belátás elleni megbízható védelmet, mellette igen esztétikus kivitelezésükből kifolyólag, mindenféle környezetbe illenek.

A lamellás kerítés fő jellemzője, hogy nem egyetlen darabból készült, hanem több kombinációjával. A variációk végtelenek, találhatóak a kereskedelmi kínálatban a teljesen zárt változatoktól a részben nyitottakig bármilyen formában. Egyes termékek kombinálhatóak is egymással, a megrendelő kívánságára egyedi térelválasztó legyártása is lehetséges. A felhozatalban fellelhetőek, a klasszikus fa válaszfalak mellett, a fémből és alumíniumból készült modellek is. A lamellás kerítés beépítésekor, a panelek mellett, szükség lesz oszlopokra és különféle összekötő elemekre is, de a vásárláskor ezek is tetszés szerint variálhatóak.