Webáruház

Az elektromos fűtőpanel sok helyiségben alkalmazható

Fűtőpanel remek dizájnnal

Gondolt már arra, hogy mennyivel egyszerűbb lenne, hogyha szabályozhatná a lakásban található helyiségek hőmérsékletét a hűvös, téli napok alkalmával? Az elektromos fűtőpanel minden eleme külön-külön beállítható, attól függően, hogy milyen melegre van szükségünk az adott szobában.

Minek fűteni az üres nappalit vagy konyhát, ameddig a hálóban pihenünk? Csak energiát pazarolunk vele. Ráadásul előre beállíthatjuk, hogy mikor kapcsoljon be a falra felszerelhető elektromos fűtőpanel.

Ezért mindig előre felmelegített fürdőszoba várhat minket minden reggel, mielőtt munkába indulnánk. A méreteihez képest, nagyteljesítménnyel működik, viszont takarékosan bánik az árammal.

Ráadásul elhelyezhető a garázsban, a hétvégi nyaralóba, de még a télikertben is, amelyeket kiválóan fel fog fűteni az elektromos fűtőpanel, a kellemes sugárzó hőjének hála. Sőt, a fürdőszobában is lehet alkalmazni, hiszen ellenáll a nedvességnek. Látogasson el az elektromoskonvektorok.hu weboldalára, ahol számos elektromos fűtőpanel közül válogathat, gyakran kihagyhatatlanul akciós áron!