Webáruház

Az iLife robotporszívó segít a házimunkában

iLife robotporszívó

Létezik olyan ember, aki szereti a házimunkát? Szabadidejükben a legtöbben valami kellemesebb tevékenységet választanak, amikor megtehetik. Azonban már akadnak olyan eszközök, amikkel kihúzhatjuk magunkat a házimunka alól.

Ilyen például az iLife robotporszívó, ami egy rendkívül intelligens és futurisztikus masina. Megbirkózik a különféle akadályokkal, ám mégis azokban a helyiségekben a leghatékonyabb, ahol nem áll az útjában túl sok tereptárgy.

Persze nem kell félteni az iLife robotporszívót, mert nem megy fejjel a falnak és a padlóvázát sem fogja feldönteni, éppen ezért van benne többféle szenzor is, amikkel ki tudja számítani a tárgyak távolságát és így kikövetkezteti a haladás irányát is. Ha mégis megtörténik, hogy fennakad valamiben, akkor automatikusan kikapcsol. Ez azért hasznos, mert így nem fog teljesen lemerülni.

Többféle előre beprogramozott útvonal közül lehet válogatni és ezek szerint fog közlekedni az adott helyiségekben az iLife robotporszívó. Kedvező áron rendelhető meg, viszont az idő, amit megtakaríthatunk a használatával, az megfizethetetlen.