Webáruház

Az infraszauna nem használ sok energiát

Energiatakarékos infraszauna

Webáruházunkban elérhető áron kínálunk nagyon alacsony energiaszükségletű berendezéseket. Egy kisebb infraszauna nagyjából annyi áramot használ, mit egy komolyabb hajszárító. Meglepő adat, ugye? Nem kell attól tartania, hogy a rendszeres használata majd lényegesen megemeli számláját.

A legnépszerűbb anyaga a fenyőfa, amely nagyon szép dísze lehet fürdőjének. Az egyetlen dolog, amire oda kell figyelni, hogy az infraszauna használatát nem szabad túlzásba vinni, hiszen a sugárzóknak köszönhetően tényleg nagyon izzad a test, és fennállhat a kiszáradás lehetősége. Mindenképpen ajánlott a folyamatos hidratálás.

Egészséges emberek szinte korlátozás nélkül tudják élvezni. Szakértők azt mondják, hogy az infraszauna sokkal jobban kíméli a szívet, mint a hagyományos finn változat. Az infraszauna.hu internetes oldal várja Önt széles termékpalettájával, és több éves tapasztalatával. Bízza magát ránk, és mi ellátjuk a megfelelő szaktanácsokkal, hogy ezzel is megkönnyítsük a választást! Rendeljen online, és házhoz visszük!