Webáruház

Az infraszauna sikerének titka

Az infraszauna sikere
Az infraszauna sikere

Aki jártas már a szaunákban, az bizonyára tapasztalta a számos pozitívumot, amivel a használatuk jár. Most megvásárolható nagyon jó áron a modern kor egyik legjobb típusa, mégpedig az egyre inkább közkedvelt infraszauna.

Annak ellenére, hogy nagyon hasonlít a klasszikus finn szaunához, ez a típus mégis másképpen működik, ugyanis infravörös sugarakkal emeli a test hőmérsékletét. Ezek pedig, a bőrbe hatolva kifejtik a hatásukat és méregtelenítő, bőrfiatalító, stressz-oldó és természetesen kalóriaégető eredményekhez vezetnek.

Amennyiben felmerül Önben a kérdés, hogy ezek az infravörös sugarak károsak-e, a válasz természetesen negatív, hiszen nem szabad összetéveszteni az infraszauna sugarait a káros UV sugárzással! Csakis meleg sugarakról van szó, amelyek mélyrehatóan végzik a dolgukat, ezáltal biztosítva az infraszauna sikerét.

Nem véletlen, hogy manapság már csakis ezt a modellt választják, hiszen alapos működésének köszönhetően, senkinek sem okoz csalódást. Próbálja ki Ön is a saját, modern szaunáját és kényeztesse magát napi szinten!