Webáruház

Az iPhone 6S White töretlen sikere

iPhone 6

Szinte már legendásnak számít, hiszen akkora sikert aratott, hogy az Apple sokadik alkalommal is megőrizte a piacvezető pozícióját. Az iPhone 6S White minden szempontból jól néz ki és még mindig kitűnő választás, hiszen a benne helyett foglaló processzor és RAM mennyiség évekig ki fogja szolgálni a felhasználóját.

Nem is csoda, mert kitűnően lett optimalizálva az Apple operációs rendszere az iOS erre a készülékre. A képernyő betekintési szögeire sem lehet panaszunk, minden oldalból és szögből kiválóan látszik a méretes panel.

Remek a színek megjelenítése és a képélesség makulátlan. Nem fog bezavarni a mára már divatjamúlt pixeles kinézet. Hogyha a az iPhone 6S White kamerateljesítményére vagyunk kíváncsiak, akkor érdemes csak néhány tesztképet megtekintenünk, amiből jó párat fogunk találni a böngésző keresőjével.

A hétköznapi képek elkészítésén felül, akár profi fotókat is csinálhatunk és ehhez nem kell komolyabb beállításokat elvégezzünk, mert egy remek automata móddal látták el az iPhone 6S White kameraszoftverét.