Szolgáltatás

Az iPhone szerviz jelenti a megoldást

Szervizelés mesterfokon

Amikor egy ilyen drága készüléknek baja esik, az gyakran garanciavesztéssel jár. Ilyenkor jön képbe az iPhone szerviz az LCD FIX csapatával, akik számtalan esetben segítettek már több száz felhasználónak az évek során.

Ami általában előfordul, és biztosan sok mindenkivel megesett már, hogy elejtette a telefonját, aminek abban a pillanatban berepedt és összetört a képernyője. Megesik, hogy ilyenkor még lehet használni a telefont, de ez idővel csak romlani fog.

Még rosszabb esetben teljesen tönkremegy az egész megjelenítő panel, és ilyenkor már elkerülhetetlen a csere. Az iPhone szerviz a lehető leggyorsabban megoldja a problémádat, hogy ne kelljen sokáig nélkülöznöd a szeretett telefonodat.

Ráadásul sokkal gazdaságosabb megoldás, hogyha az iPhone szerviz mellett döntesz, mert egy ilyen javítás ára nagyságrendekkel fog kevesebbe kerülni, mint egy vadonatúj készülék, amire esetenként hónapokig kell gyűjteni. Ha bármilyen problémád akad a telefonoddal, akkor fordulj bátran hozzánk, és az iPhone szerviz segít!