Webáruház

Az Xprotector kijelzővédő fólia

Xprotector

Az okosmobilok megjelenésével nagyon divatossá váltak a kijelzővédő fóliák, ugyanis a gyártók, a tulajdonosok igényeire reagálva megalkották azt a produktumot, ami képes megvédeni a sérülékeny kijelzőt. Napjainkban sokak első választása az Xprotector, amelyik tényleg egyedülálló fólia.

Ennek speciális tulajdonságát igazolja, hogy az üveg edzett alapanyagból készül, ami rugalmasságot, nagyfokú védelmet jelent a mobilnak. A mai iPhone, Samsung, HTC és Huawek típusoknál erre mindenképp szükség van, ugyanis ezek amennyire intelligensek, sajnos éppen annyira gyengék.

Ennek persze más előnye is van, hiszen például akinek elege van már az ujjlenyomatokból, jó tudnia, hogy az üvegből készült kijelzővédő fólia nem őrzi meg a tapintás nyomát. Az Xprotector modellen kívül, erre nem sok képes. Mivel a termék nem kopik és nem púposodik, nem buborékosodik fel, így kiválóan megóvja a mobil kijelzőjét a szennyeződésektől. Az Xprotector megvásárolható a www.kinaitartozekok.hu oldalon található webshopból, ahol még megrendelhető a Huawei P9 tok és a Xiaomi Piston is.