Nincs kategorizálva Szolgáltatás

A CSOK jogszabálya érthetően

Igényeljen családi támogatást!

Abban mindenki egyetért, hogy napjainkban hihetetlenül nehéz ingatlanhoz jutni, hiszen óriási anyagi befektetést igényel.

Szerencsére vannak alternatív megoldások, amelyek által lehetővé válik, hogy aki szeretne saját lakáshoz jusson. Értesült már a jelenlegi CSOK nyújtotta kedvezményekről? Bizonyára nagyon sokaknak van némi információja róla, viszont nem pontosak.

A jogszabályokat olvasva úgy érezheti az ember, hogy nem ért semmit, hiszen nem egyszerű, hétköznapi nyelven vannak megfogalmazva. A jelzalog.com internetes oldalon Ön el tudja olvasni a CSOK feltételeit, hiszen a szakemberek törekedtek arra, hogy tisztán és érthető módon írják le a követelmény rendszert.

A CSOK nem csak új lakás vásárlásakor igényelhető, hanem használt lakás, házépítés illetve abban az esetben is, ha bővíteni szeretnének. Ha nincs még konkrét elképzelése, csupán hallott erről a megoldásról, akkor javasolt felvenni a kapcsolatot egy hozzáértő személlyel, aki kellő eligazítást tud nyújtani. A konzultáció után pedig könnyebb lesz a döntés.