Szolgáltatás

Egyre divatosabb a hair transplant

Hair transplant

Korábban szinte elképzelhetetlennek számított, hogy egy férfi kés alá feküdjön a külseje megváltoztatása érdekében. Változóban vannak az idők, hiszen ma már egyre több úr keresi fel az orvosát azzal a kéréssel, hogy szeretné szebbé varázsoltatni a hajkoronáját. A hair transplant nem jár nagy kockázattal, ezért érdemes a kipróbálása mellett dönteni.

A kopasz foltok akár egyetlen kezelés alatt eltüntethetőek. A hajszálak vételezése általában a tarkóról történik, így egyetlen férfinak sem kell egy másik ember haját beültetni a hair transplant során. Az úgynevezett FUE-technológia ismertsége folyamatosan nő, hiszen jók a vele elérhető eredmények.

A beültetett hajszálak 80 százaléka képes a növekedésre, ezért a férfiak végre búcsút mondhatnak a kopaszodásnak. Körülbelül 18 hónapot kell várni arra, hogy a hajkorona megmutassa a végleges formáját.

A hair transplant referenciái igazán sokatmondóak. A fotók hatására a férfiak gyakran döntenek úgy, konzultálnak az orvosukkal, aki elmondja, hogy milyen lehetőségek léteznek.