Szolgáltatás

ERP rendszer a legnagyobb biztonságért!

 

ERP rendszer
ERP rendszer

Egy vállalat életében kétségtelenül fontos a megfelelő biztonság, éppen ezért, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen informatikai rendszer segítségével történik a vállalatirányítás. Napjainkban már szinte minden online felületeken zajlik, vagy ha nem is online, szinte biztos, hogy számítógépek segítségével.

A megrendelések beazonosítása, feldolgozása és teljesítése minden esetben egy számítógépes rendszer feladata, így nem kérdéses, hogy nagy szükség van a biztonságos munkára. Éppen ebben tud segíteni egy minőségi kidolgozású ERP rendszer.

Egy jó ERP rendszer ugyanis nem tartalmaz biztonsági réseket, így a segítségével kezelt és tárolt adatok, a lehető legnagyobb biztonságban vannak az illetéktelen behatolókkal szemben.

Ilyen a Flexium ERP rendszere is, amely nem csupán a külső behatolók ellen véd, ugyanis kialakíthatóak benne hierarchikus hozzáférési pontok, amelyek biztosítják azt, hogy csak a megfelelő jogosultságú felhasználók tekinthetnek meg bizonyos adatokat. További információkért, kattintson a weboldalunkra!