Webáruház

Esernyő egyedi stílusban

Esernyő

Rengeteg típusban találhatja meg ezt a rendkívül hasznos kelléket. Az esernyő színváltós formában egy igazi különlegességnek számít. Ez egy olyan egyedi kiegészítő, ami a nedvesség hatására a szivárvány minden színében pompázik. Fehér esőcseppeket találhat rajta, amelyek színe a csapadéknak köszönhetően megváltozik.

Ez a darab még a hangulatát is feldobhatja a szürke hétköznapokon. Ha a felülete megszárad, akkor újból fehérek lesznek a cseppek. A termék nagyon könnyen összecsukható, akár egy táskában is kényelmesen elfér. Az esernyő ezen típusát vízálló anyag borítja, ami rugalmas, így a szeles időben is használhatja.

A termék egy műanyag markolattal van ellátva. Különféle méretben szerezhető be, így mindenki talál kedvére valót. A gyártók a kicsikre és a nagyokra egyformán gondoltak. Az üzletekben számtalan darabot találhat mindenki kedve szerint. Ha gyermekének is szeretne egy ilyen kelléket vásárolni az esős időszakokra, akkor kérdezze meg a véleményét is. Erre sort kell keríteni, hiszen az esernyő ezen típusát ő fogja használni a mindennapokban.