Webáruház

Fájdalommentes kilenc hónap a kineziológiai tapasz révén

Kineziológiai tapasz
Kineziológiai tapasz

Kismamáknak semmilyen gyógyszert nem ajánlott szedni, ami igencsak megnehezíti a dolgukat, ha a terhesség végső szakaszában a többletsúly miatt jelentkeznek a hát- és derékfájdalmak. Van azonban megoldás, mégpedig a mindenféle káros hatásoktól mentes kineziológiai tapasz, ami egy nagyon egyszerű, de rendkívül hatásos módszeren alapszik.

A kineziológiai tapasz alapjában véve egy pamut anyag, ami hosszanti irányban rugalmas, és olyan tapadó réteggel van ellátva, ami biztos rögzítést tesz lehetővé a bőr felületén. Előnye abban rejlik, hogy míg képes plusz támaszt adni a fájó izmoknak és rátéríteni őket az öngyógyítás útjára, addig nem akadályoz a mozgásban, ezért nagyon hatékonyan alkalmazható.

A mozgás korlátozása mindenkinek kellemetlen, de várandós nőknek különösen, hiszen már a pocak és plusz súly is nehézségeket okoz. Ha pedig még valamivel gátoljuk a mozdulataikat, akkor az már végképp frusztráló. Éppen ezért érdemes a kineziológiai tapasz segítségét hívni, ugyanis úgy tud enyhülést hozni a problémákban, hogy szinte érezni sem lehet a jelenlétét.