Vásárlás

Fényképes falmatrica fa alakzatban

Falmatrica fa
Falmatrica fa

Mindenki tisztában van vele, milyen fontos szerepet tölt be az életünkben a család. Ennek kapcsán sokan döntenek úgy, hogy egy falmatrica fa révén, szeretteik fényképeit felragasztják a falra. Az ágak és gallyak segítségével egy egész rendszer is ábrázolható.

A Matricasziget oldalán bármikor vehető olyan falmatrica fa, amelyik megfelel a vásárlók összes igényének. A felragasztásra csupán 5-10 percet kell szánni, tehát igen hamar elkészül a dekoráció. A keretekbe nagyméretű fotók is beleférnek, ezért a végeredmény igazán mutatós lesz.

A falmatrica fa egyáltalán nem kerül sokba, ezért bármelyik család leadhatja a rendelését a Matricasziget honlapján. Akkor sincs gond, ha élénk árnyalatú termékekre lenne szükség, mert hatalmas a színpaletta.

Jelen pillanatban, a vevők ötféle méret közül választhatnak, ezért el kell gondolkodni azon, hogy melyik lenne a legjobb vétel. A rendelés leadása előtt érdemes lemérni a kijelölt falat, hogy a falmatrica fa biztosan elférjen. Szükség esetén, egyéni méretek legyártatása is szóba jöhet a Matricasziget oldalán.