Szolgáltatás

Ford Ranger felépítmény a csomagok biztonságáért

Ford Ranger felépítmény

Megtörténhet, hogy kifejezetten azért vásárolunk platós terepjárót, mert abban jelentősen több hely van a csomagok számára. Azonban nem éppen előnyös, hogy a környezeti hatások direktbe érhetik a rakományt. Éppen ezért megtérülő befektetés a Ford Ranger felépítmény, ami tökéletes védelmet nyújt a Nap, szél, eső ellen.

Az ABS kompozit anyagból gyártott dupla héjszerkezetű anyag remekül bírja a terhelést, igen erős, és teljes egészében újrahasznosítható. A felfogatása fúrás nélkül elvégezhető. A tökéletes design érdekében az oldalsó és hátsó üvegek sötétítettek. A Ford Ranger felépítmény könnyen tisztítható, valamint automatikus belső világítással rendelkezik.

Minden autótípus esetében egyedi kinézettel van ellátva. Számos előnyt nyújt a termék, így amennyiben úgy véljük, hogy nekünk is szükségünk van rá, akkor érdemes alaposan körülnézni a kínálat között. A Ford Ranger felépítmény igen kedvező áron megrendelhető az alpex4x4.hu oldalról. Tegyük igazán vonzóvá a kocsink külső megjelenését, és biztosítsuk a csomagok védelmét általa.