Webáruház

A fürdőszobai elszívó ventilátor számos pozitív előnye

Fürdőszobai elszívó ventilátor

A fürdőszoba a lakás egyik legfontosabb helyisége, tisztán tartása pedig ennél fogva esszenciális jelentőséggel bír. A vízkő mellett, talán a penész eltávolítása okozza a legnagyobb fejfájást a háziasszonyoknak. A fürdőszobai elszívó ventilátor használatával könnyen orvosolható ez a felettébb bosszantó jelenség.

Köztudott, hogyha egy szoba légterében gyakran emelkedik a páratartalom 75% fölé, az zöld utat jelent a penész kialakulásának. Ha már megtörtént a baj, vegyszeres megoldáshoz kell folyamodnunk. Abban az esetben viszont, ha meg akarjuk előzni a problémát, mindenképpen biztosítanunk kell a helyiség megfelelő szellőztetését.

Ilyenkor válik kézenfekvővé a fürdőszobai elszívó ventilátor alkalmazása, hiszen ez a praktikus berendezés elszívja a nedves levegőt. Nekünk ezután már nincs is más dolgunk, csak nyugodtan kinyitni az ablakot a friss levegő beáramlásáért. A legmegbízhatóbb típusok már olyan funkciókkal is rendelkeznek, mint az időzítő vagy a csendes üzemmód.

Az otthonunknak ideálisan olyan környezetnek kell lennie, ahol szívesen tartózkodunk. A kellemes légkör megteremtése érdekében elengedhetetlenül fontos a kiváló minőségű levegő kialakítása és megőrzése, amit legegyszerűbben a szellőztetés révén oldhatunk meg. A Zehnder hővisszanyerős szellőztető rendszerek már régóta megérdemelten előkelő helyet foglalnak el a piac azonos funkciójú termékei között.

A mindennapjainkat általában zárt légterű helyiségekben töltjük, hiszen a legtöbbet otthon vagy a munkahelyünkön tartózkodunk. Pontosan ezért, fokozott figyelmet kell szentelnünk a körülöttünk lévő oxigén minőségére, hiszen a túl párás vagy a túl száraz levegő, hosszútávon komoly légzőszervi megbetegedésekhez vezethet, a kellemetlen penészről nem is beszélve.

A gyermekeink és magunk jólétéért mi vagyunk a felelősek. Tehát, ne bízzuk a megfelelő környezet kialakítását a véletlenre! A Zehnder hővisszanyerős szellőztető berendezés télen és nyáron is azon tevékenykedik, hogy a tüdőnkbe bekerülő oxigén tiszta, jó minőségű és friss legyen.