Webáruház

Gepida Mundo bicikli jó áron

Gepida Mundo

Sokan nem is gondolnák, hogy a Gepida hazai márka, hiszen olyan magas minőségű termékek kerülnek ki a neve alól, amelyek megállnák a helyüket a nemzetközi piacon is. Ennek ellenére, az árak egészen elfogadhatóak, sőt, sokszor akciósan is vásárolható Gepida Mundo és más kollekcióban szereplő biciklik is.

A speedbike.hu oldalon például most is kedvezményes áron érhető el minden Gepida Mundo modell, így ősz elején pedig érdemes befektetni egy ilyen nívós kétkerekűbe. A 2018-as és 2017-es verziók 5%-kal vásárolhatóak meg olcsóbban, mint máskor, a 2016, 2013 és 2012-es Gepida Mundo biciklik pedig, már 12-15%-os akció kerekét belül is megrendelhetőek.

Tehát, aki nem ragaszkodik a legújabb kerékpárokhoz, azok még kedvezőbb feltételek mellett juthatnak hozzá egy magas színvonalat képviselő bringához, különösen, hogy az eredeti árúk is valamivel kisebb, mint az idei és tavalyi Gepida Mundo bicajoknak. Nézze meg Ön is a Speedbike kínálatát és csapjon le ezen fantasztikus ajánlatok valamelyikére! Nem fogja megbánni!