Szolgáltatás

Ha azonnal akar eljuttatni egy csomagot akkor hívjon futárt

Hívjon futárt a küldeményekhez
Hívjon futárt a küldeményekhez

Olykor megesik, hogy azonnali fuvarra lesz szüksége egy csomag tekintetében. Ebben az esetben tárcsázza a dltmove.hu telefonszámát (+36 70 774 77 66) és kérjen azonnal ajánlatot a szállításra vonatkozólag! Nem jelent az sem problémát, ha éppen éjszaka van,

mert a vállalat 0-24 óráig felveszi a megrendelését és a lehetőségekhez igazodva, minél hamarabb kiszállítja a kért küldeményt. A szolgáltatást igénylőknek szerencsére nem kell az árak miatt aggódniuk, mert a dltmove.hu nem dolgozik magas költségekkel, tehát anyagilag is megéri a futárszolgálat segítségét kérni.

Mivel mindenegyes megrendelés különböző, ezért az ügyfeleknek ajánlatot kell kérniük a dltmove.hu csapatától. A futárszolgálat számára feladott küldemények minden esetben biztonságban, sértetlenül érnek célba, ezért Ön is elégedett lesz a vállalat által nyújtott teljesítménnyel.

Jó tudni azt is, hogy a dltmove.hu nemcsak futári szolgáltatást, hanem többek között belföldi kisteherszállítást, árubeszerzést és csomagkövetést is vállal. Tehát, akkor is bátran keresse meg a céget, ha ilyen szolgáltatásokra lenne szüksége!