Webáruház

Hordozható ultrahang gazdag választékban

Ultrahang készülék gyorsan megrendelhető
Ultrahang készülék gyorsan megrendelhető

Legyen szó kórházról, magánklinikáról vagy akár praxisról, az egyik legfontosabb tényező, hogy jó és megbízható, minőségi orvosi eszközökkel rendelkezzenek.

A hordozható ultrahang készüléket, modernségének köszönhetően egyre több orvosi szakágban használják sikeresen. Napjainkban az orvosok egyre több ilyen készülék közül választhatnak.

Léteznek érintőképernyős, konzol alapú hordozható ultrahang berendezések is. Sajnos az orvosi műszerek még mindig nagyon drágák, így nehéz a megfelelő összeget előteremteni egy új eszköz megvásárlására.

Megoldás azonban létezik. Sok kórház használt gépeket vásárol, hiszen ezek költség-hatékonyak lehetnek hosszútávon. Az Unicorp Biotech hazánkban külföldről szállított használt hordozható ultrahang készülékeket is forgalmaz.

A Medical Store webáruházban megtalálhatóak a Sonotouch 20 érintőképernyős és a Chison 600 M hordozható ultrahang berendezések. Ezeknek az eszközöknek a szállítása egyszerű, gyors, kényelmes, méretüket tekintve kisebbek vagy akkorák, mint egy laptop.