Webáruház

Hővisszanyerős szellőztető, a praktikus szellőztetési technika

Hővisszanyerős szellőztető
Hővisszanyerős szellőztető

Irodaházakban kimondottan nehéz megoldani a szellőztetést, hiszen a tízedik, huszadik emeleten nem nyitogathatjuk csak úgy az ablakokat, hiszen elképesztő huzat lesz és főleg nyáron még melegebb levegő áramlik be, mint a benti hőmérséklet. Sokszor azonban ugyanez a helyzet a panellakásokban is, ahol már-már kibírhatatlan a nyári időszak.

Ugyanakkor, ma már beszerezhető a hővisszanyerős szellőztető készülék, ami igen hatékonyan és ráadásul energiatakarékos képes megoldani ezt a problémát. A hővisszanyerős szellőztető mindig friss levegővel lát el, amit baktériumoktól, portól és pollentől mentesen juttat be a lakásba.

Továbbá, nagy figyelmet fordít a benti levegő tisztítására is, amiből kivonja a káros anyagokat és a felesleges párát is eltávolítja. A hővisszanyerős szellőztető előnye, a többi ventilátoros szellőztetővel szemben, hogy visszanyeri a lakás hőjét, ami által rendkívül alacsony a fogyasztása, így a beszerzés után már alig kell egy-egy kisebb összeget ráfordítani az üzemeltetésre és a karbantartásra.