Webáruház

Hunter szórófejek az ideális öntözőrendszerhez

Hunter szórófejek

A kert gondozása során a legfontosabb teendő az öntözés. Ez a feladat már nem hárul az emberre, hisz a modern technika is el tudja végezni. A szórófejek használata eredményes megoldásnak bizonyul. Ennél is hatékonyabbak a Hunter szórófejek. A Hunter öntözőrendszerén belül kaphatóak, és mindig a kellő mennyiségű vízzel locsolják a növényeket.

Két típust különböztetünk meg, a spray és a rotátoros fúvókát. A Hunter szórófejek változatosak, ezért érdemes megismerni a fajtáit, mielőtt korszerűsítené az öntözőrendszerét. A spray fúvókák elszórtan öntöznek, de nagyobb intenzitással. Működésük az esőhöz hasonlít leginkább. Kis területet fognak közre, sugaruk nem éri el az 1 m-t.

Míg a rotátoros Hunter szórófejek nagyobb területet tudnak lefedni, de az intenzitásuk kisebb. Nagyobb területre javasoljuk, sugara 1,5 m-től több mint 10 m-ig is kiterjedhet. A talajban ezek bárhol elhelyezhetőek, könnyű a kezelésük és a karbantartásuk. Ha nem megfelelő a vízsugár szöge, bármikor beállíthatja, akár locsolás közben is. Ideális öntözőrendszert építhet ki a kertjében a Hunter termékcsaláddal.