Webáruház

Most infraszauna kedvezménnyel vásárolható

Infraszauna

Jelenleg a szaunázási szezon közepén járunk. Ugyanis a hideg téli időszak ideális arra, hogy az ember beüljön és élvezze az infraszauna melegét. A fülkében a nyári kánikulánál csak alig valamivel van melegebb, ami télen több mint kellemes.

Egy jót izzadni a zimankóban a legtöbbeknek jól esik és ezért szívesen használják. Emellett az infraszauna nem igényel annyi fűtést és ezzel együtt villanyáramot, mint a hagyományos szauna, tehát költségtakarékosabb is.

Hiszen nem a kabin egész légterét kell felfűteni, mivel az infrasugaraknak köszönhetően, az izzadás a bőr alatt elindul anélkül is, hogy 80 – 100 C foknak kellene lennie. Webáruházunkban megtekinthető infraszauna választékunk. Az egytől négy személyesig több féle modell megtalálható.

Különféle fából készült kabinokkal és egyedi megoldásokkal. Emellett kedveltek a sarokba állítható modellek is, hiszen esztétikailag is jól mutatnak, és helytakarékossági szempontból is előnyösek. Igény szerint a megrendelt darabokat a munkatársaink, némi díjazás ellenében, a helyszínen össze is állítják.