Vásárlás

Jöhet egy csésze lapacho tea?

Lapacho tea

A hideg időben szeretünk valamilyen forró italt kortyolgatni. Például, az utóbbi időben a lapacho tea kezd egyre népszerűbb lenni. A zamatos íze mellett, az illata is fenséges. Arról nem is beszélve, hogy a szervezetre jó hatást gyakorol a fogyasztása.

Erősíti az immunrendszert, fokozza a sejtek anyagcseréjét, valamint gátolja a gyulladások kialakulását. Rengetegféle ásványi anyag található benne. A lapacho teában van többek között magnézium, vas és kálium.

A trópusi esőerdőben élő fa kérgéből készül, ezért Dél-Amerikában igen ismert. Csak kismennyiségre van szükség belőle, a megfelelő íz elérésére. A forrázást követően 20 perc áztatás következik, ezután pedig már iható is a lapacho tea.

Kezdetben egy kicsit furcsa lehet az íze, ám hamar hozzá lehet szokni. Kúraszerűen kell fogyasztani 6 héten keresztül, majd érdemes egy hónap szünetet tartani. A bulkshop.hu honlapon 250 grammos kiszerelésben vásárolható meg. Mivel egy igazi teakülönlegességről beszélhetünk, ezért ajándék gyanánt is tökéletes.