Webáruház

Kamado faszenes grill XXL méretben

faszenes grill
Faszenes grill

Ha kisüt a Nap, mindenki várja a lehetőséget, hogy a szabadban töltse a szabadidejét. Akinek pedig kertes háza van, legszívesebben minden este kerti grillezőn készítené el a vacsorát. A webáruházunkban kapható Kamado faszenes grill kerámiatesttel rendelkezik, ennek révén egyenletesen melegíti fel a rostélyt és a húsok, zöldségek is egyszerre készülnek el.

Érdemes ilyet rendelni, hiszen nagyon sok ideig fog hű szolgálatot tenni. Attól függően, hogy milyen gyakran használná a kerti partikhoz, választhat kisebb és nagyobb méretűt, persze lehetőség van arra is, hogy színt válasszon. A piros modellek mellett, a fekete vagy zöld árnyalatban is adott. A faszenes grill felett készülő húsok és zöldségek íze egyedi lesz, enyhén füstös. Visszahozza a tábortűznél készülő ételek hamisíthatatlan íz-világát és még a nosztalgiázásnak is örülni fog.

A Kamado sütő nemcsak steak sütésére jó, ugyanis készülhet rajta pizza és sütemény is, de füstölésre szintén alkalmas. Most akciós, akár 30%-os kedvezménnyel is megrendelhető.