Szolgáltatás

Kapjon helyet otthon a mágnesfékes szobakerékpár!

Mágnesfékes szobakerékpár

Amikor odakint éppen tombolnak a hideg szelek, netán szakad az eső, akkor bármennyire is jólesne egy kevés mozgás, inkább bent ülünk a kellemesen meleg szobában. Természetesen ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk az edzés öröméről, mert a mágnesfékes szobakerékpár könnyedén beszerezhető otthonra. Minek küzdenénk az elemekkel és gyakran még az idővel is, amikor mindezeket kivehetjük az egyenletből.

Csak meg kell találnunk a legjobb helyet, ahol letehetjük a készüléket, majd azonnal felpattanhatunk rá, hogy elvigyük egy körre. A mágnesfékes szobakerékpár annak ellenére, hogy nem megy sehová, mégis teszi a maga dolgát, mert alaposan leizzaszt bennünket.

Szabadon választhatjuk ki, hogy éppen milyen fokozaton akarunk tekerni és előre beállított programok révén nyomon követhetjük a fejlődésünket. Még kulacstartó is van némelyik változaton azért, hogy a szomjunk oltása érdekében ne kelljen leszállnunk a mágnesfékes szobakerékpár anatómiai nyergéről. Mérjük fel a kivételes kínálatot a powersport.hu oldalon, majd válaszunk belátásunk szerint!