Webáruház

Kattintson ide a nagyszerű ajánlatokért!

Salgó polc

Hazánkban a tárolási eszközöket tekintve, az egyik legnépszerűbb a Salgó polc. Kattintson ide, hogy megtekintse és jobban szemügyre vehesse a terméket! Az ilyen polcrendszer az egyik legrégebben forgalomban lévő termék Magyarországon.

Rendkívül könnyű az összeszerelése, így ha egyik helyen már nincs rá szükség, átviheti a másikra, vagy szétszerelheti és praktikusan elrakhatja. Ez a nagyszerű termékcsalád széles méretválasztékkal, többféle felületkezeléssel, valamint kiegészítő termékekkel várja, hogy beszerezze tárolási célra.

A csavarmentes típus nagyon közkedvelt a raktártechnika területén. A stabilitást a polc hosszúsági merevítőinek köszönheti. A polcszintek igen gyorsan, semmilyen munkálat, szerelés nélkül áttehetőek. Egyedi méretben is megrendelhetőek, szóval az állványkeretek magassága, valamint szélessége csak az ügyfél kérésén múlik.

Nincs határ, a korlátot kizárólag csak a helyiség kialakítása tudja visszatartani. Kattintson ide, ha szeretné a csavaros változatot is megismerni! Ezekről tudni kell, hogy az alkatrészek, legyen szó régiről vagy napjainkban gyártottról, tökéletesen illenek egymáshoz.

A zenitkft.hu polc kínálata tartalmaz ilyen terméket is. Az összeszerelésétől nem kell félni, csupán két kulcsra van szükség és a folyamat igencsak gyorsnak mondható. Az esztétikum is óriási szerepet tölt be egy raktár életében, hiszen az állványzat gyakran egy helyiségbe kerül az eladótérrel.

Nagy teherbírás jellemzi, ez azonban változó lehet. Amennyiben magasabb darabot, állványrendszert szerel be a raktárba vagy más helyiségbe, akkor a falhoz rögzítés elengedhetetlen tényező. A zenitkft.hu polc kínálata metrikus méretezés alapján készült termékeket is nyújthat.

Az ilyen termékek közismertek, szinte mindenki találkozott már velük valahol. A csavaros és csavarmentes darabok egyaránt kiválóak. Ez utóbbi előnye, hogy valamivel gyorsabb az összeadása, de mindkét verzió igen népszerű. Természetesen a zenitkft.hu polc kínálata mindkettőt biztosítja, így ott bármelyiket megrendelheti.