Szolgáltatás

Kedvező feltétekkel kecsegtet a Ferihegy autó parkoló

Ferihegy autó parkoló
Ferihegy autó parkoló

Amikor jön a hír, hogy utazni kell, akkor nem sok idő marad a tervezésre, ezért általában a leggyorsabb úton szeretnénk eljutni a megadott célállomásra. A Ferihegy autó parkoló megadja a lehetőséget, hogy a sajátunkkal menjünk ki a reptérre, amit aztán megbízható keretek között ott hagyhatunk megőrzésre.

A profi biztonsági rendszer, ami az éjjel-nappal történő megfigyelést nyújtja, gondoskodik arról, hogy valóban ne legyen semmi baja a járműnek, amíg el vagyunk utazva. A Ferihegy autó parkoló fapados árakkal dolgozik, de első osztályú szolgáltatást biztosít, amit tapasztalni fogunk. Amint leraktuk a járgányt, már szállhatunk is fel a légkondicionált transzferjáratra, ami egészen a terminálig visz bennünket.

Visszafelé ugyanebben a kényelemben részesülünk és az sem okoz problémát, ha véletlenül lemerül az akkumulátor, mert a bebikzást megoldják a Ferihegy autó parkoló munkatársai. Bátran érdeklődjünk az egyéni szerződési feltételekről, ha rendszeres vendégek vagyunk, mert ilyen formában további kedvezményekre számíthatunk.